I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

onsdag 19 januari 2011

Full. Måne.

1001
1002
1003
Det måste vara sällan månen är så stor som den här gången, eller hur?
1004
Och så ser det ut som om någon pudrat hela världen med glitter!
1005
Och längst till vänster sitter jag och skriver på min blogg. Nej, det gör jag ju inte, jag är ju ute och tar kortet! God natt!

Agneta!

26 kommentarer:

  1. Fin måne!!! Men full? Kanske är det du som är lite groggy som inte riktigt vet var du befinner dig. Inne eller ute? *skratt*

    SvaraRadera
  2. Absolutely amazing once again! I also loved the glitter! :-)
    What kind of photo software do you use, or did I ask you that already?

    SvaraRadera
  3. Hejsan

    Oj oj vilka mysiga bilder....ja fullmåne det är då "varulvarna" kommer fram....du kanske såg någon sådan? ;)

    SvaraRadera
  4. åhhh, den där bilden i förra inlägget där leia sitter på vägen borde du trycka upp som affisch! absolut finaste bilden jag sett på länge!
    vill du att jag skickar över lite snö - vi har så det räcker och blir över...
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  5. Åh så mysigt, ja det var fint sken ute i natt, månen var verkligen stor och lyste starkt! Jättevackert! Nej jag ska inte bryta några ben, för min del blir det promenader istället för skidor!! Kram Vivi soltorp

    SvaraRadera
  6. Vilket vackert glitter! Visst är det inderbart? Såg när jag gick och la mig att hela trädgården var upplyst och huset att kastade sin mörka skugga mot den vita snön.
    Jättefina frostfoton igår! Och det på Leia!! Mmm...
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Wow vilka bilder!!

    (kunde ju varit en smygfotograferare som plåtade dig där du satt, till vänster..*ler*...)

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  8. Ja vilken måne, den lyser så den drar blicken till sig. Jag kan inte sova när det är fullmåne, det påverkar kroppen på något lurigt sätt.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  9. Javisst var det en underbar måne igår, verkligen som i en riktigt vampyrfilm, men också romantisk förstås, hur det nu går ihop. Nu är det en härlig sol på uppstigande hos oss, -12 och det blir nog en härlig dag. Ha det gott, kramar Birgita

    SvaraRadera
  10. Vilket underbart månsken det var ändå!! Vilka fina bilder du fick till!! Å faktiskt så sov jag riktigt bra i natt, bara ett par gånger jag vaknade till, men kunde somna om ganska fort igen. Ingen mångalen här alltså!! Så nu är det första lediga dagen på över en vecka...ska för säkerhets skull dra ur telefonjacket och stänga av mobilen, idag ska jag bara vara LEDIG!
    Ha en riktigt bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Jo du jag vet. Den är fin på dina bilder må jag säga. Men jag har för mycket varulv i mig. Har aldrig kunnat sova och får sån oro i kroppen när det är fullmåne.... Ha en fin dag!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  12. Vilket månsken det var i natt! Sovrummet var så upplyst att jag skojade med maken och frågade om han inte skulle släcka lampan snart=) Dina bilder är så fina och det är så härligt att du fångat månen strålar i snökristallerna. Bilderna i förra inlägget är fantastiska, så fint med Leia i motljus och solglitter.

    Ha en fin dag!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  13. Underbara bilder, nästan litet mystiska!/Kram Merja

    SvaraRadera
  14. Vackert! Du har fångat allt som man kan fånga på bild en kväll. KRAM

    SvaraRadera
  15. Tusen takk for koselige ord fra deg! Flott blogg du har, med mange fine stemninger fra naturen. Trolsk og vakkert skinn fra fulllmånen. Naturen lager de vakreste ting. Jeg legger deg til linklisten min. :)

    SvaraRadera
  16. Månen bjuder på föreställning både morgon och kväll! Vackert. Jag beundrar den mest på morgonen när jag blickar ut över havet. Åhhh vad den gör havet vackert och det blir så ljust och fint :D
    Kram

    SvaraRadera
  17. Det är så vacker med fullmåne! Lyser upp hela världen känns det som :)
    Kramen!

    SvaraRadera
  18. Vad skönt att se att det är fler än jag som kan vara fulla en vanlig vardag kväll ;-) Jag minns exakt hur det ser ut där inne i värmen :-) KRAM!

    SvaraRadera
  19. Jag är full av beundran för dina mån-bilder!
    Det har jag aldrig ens tänkt på - att fotografera månen...
    Fast här fanns det å andra sidan inget att fotografera, eftersom det var så molnigt, att man inte såg någon måne! Men ikväll, kanske...
    Så mysigt, varmt och inbjudande, det ser ut hos dig!
    "Storkkramen", Monica

    SvaraRadera
  20. Åh vad jag gillar bilden med Leia i det förra inlägget. Så fint där hon sitter och blickar längst med vägen.
    Ja, månen är verkligen full nu. Den var så vacker och stod så lågt på himlen igår när jag åkte hem. Det var nästan så jag tycktes kunna urskilja ögon, näsa, mun på månen :)
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  21. Oj då, det var helt fantastiska bilder. När det är så fint månsken "näns" man ju nästan inte gå in igen. Sällan det finns schans att få fotat så vackert på kvällen. Jag har försökt ta i skymning men det blir alldrig bra så endera är det fel på mig eller kameran. Ha en fin kväll igen.

    SvaraRadera
  22. Ja månen var verkligen stor å fin under natten! Fina bilder du fick!
    Angående din fråga om handelsträdgård hos mig, så är det kanske Örtagården du tänker på, de har mkt örtplantor men inga andra växter! Hoppas det var den du tänkte på? Kram Iréne

    SvaraRadera
  23. Den var verkligen jättestor igår kväll! Den lös klart och det var svårt att somna. Vi har inga gardiner i sovrummet än och ljuset sipprade in på kanterna, lite irriterande faktiskt..

    Kummel är jättegott. Det var väl en populär fisk på 70 och 80 talet, men tror den är på tillbakagång ígen. Jag stekte den snabbt och la den i en ugnfastform. Stekte bacon, rödlök o vitlök och hällde över fisken samt lite sås och sen in i ugnen. Nu blev det potatismos till (bättre mat att värme i matlåda imorgon). Men hade jag lagat maten en fredagskväll så hade jag nog pressat potatisen istället, nästan samma sak kanske;) Gott blev det, testa!!

    SvaraRadera
  24. Wow.. du fångade månen. Såg den på väg till jobbet och hade gärna fotat den men visste att min kamera inte skulle räcka till. Men tack för dina bilder :)

    SvaraRadera
  25. Waaaaa vad hade du för inställningar på kameran för att få så fin skärpa på månen. Jag måste få veta nuuuuuuu ;)

    SvaraRadera
  26. Ja visst är den enorm och så vacker nu..Tänkte på det i morse när jag åkte till jobb..Hm knyppling är nog inget för mig otålig..Nej Scrap är inget för mig men jag tror många skulle handla massor på Panduro outlet om dom kom dit...Jag tycker det verkar billigt...Kram

    SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta