I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

tisdag 8 juni 2010

Orm....?


Denna får mitt hjärta att stå över några slag nästan varje dag.......jag vänjer mig inte......den ligger där alltid......den lurar lika försåtligt varje gång.....ormen....
........inte.......
för det är en cykelslang och jag törs inte ta bort den då den som bor i huset intill har stenkoll på varenda liten flisa längs vägen......

19 kommentarer:

 1. huamej :/ Tur det bara va en slang Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. VA!? Nog måste man väl få ta bort en slang!?

  SvaraRadera
 3. Dessutom en äckelpäckelslang :-/

  SvaraRadera
 4. Jag reagerade direkt med....iiiiiiih!!! Så var det bara en cykelslang - vilken tur!:-)

  Rodondendron i förra inlägget är ju helt ljuvligt vacker!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Har du så där gräsliga grannar?? Usch då! Vet du jag tycker du bara går någon dag ut och plockar upp skräp och bland med det andra kastar du resolut bort också den där slangen. Om de kommenterar något så städade du bara upp lite i omgivningarna. Det kan väl aldrig vara förbjudet! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 6. Jobbigt att ha sådan fobi... Jag är så himla rädd för spindlar så jag vet precis hur det är. Bodde i ett hus där tvättstugan var full med äckliga källar-spindlar! Ärligt talat så skiter jag i att huset mår bra när det finns spindlar i källaren, jag avskyr dom ändå!
  Kramis!

  SvaraRadera
 7. Vad jobbigt med så´na grannar! Hoppas att du på något sätt kan ta bort den eftersom den skräms. Gillar inte ormar och reagerade själv. Usch!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Nog sjutton skulle jag slänga bort slangen! Gör det när de inte ser, de kan ju inte veta att det är du!
  Hulda

  SvaraRadera
 9. Verkligen förvillande lik en snok, den där slangen. Inte undra på att du hoppar högt, människa! Vad är det som felas er granne, som inte tillåter bortplockning av en gammal cykelslang..? Det låter ju helpuckat.

  Du förresten, den rhododendron jag försökte mig på att sortbestämma är den du visar på den HÄR bilden. Nu blir jag helt förvirrad och vet inte vilken gul rhoddis du trodde jag menar ... *snurrbollig* Eller kan min bildskärm visa så fel på färgerna, att det som ser rosa ut hos mig är gult i verkligheten? Hujedamej, då är det snart dags att investera i en ny begagnad laptop.

  SvaraRadera
 10. Tur att det bara var en cykelslang. Fy, för ormar. Förra våren hade jag en stor huggorm i mitt växthus när jag skulle in där och vattna. Gissa om jag skrek och stängde dörrarna till växthuset snabbt.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 11. Du kanske skulle sno den slangen och lägga den bland jordgubbarna. Om den lurar dig varje dag så borde den lura fåglarna att det är en orm också... ;0) Jag såg en bloggare som hade lagt ut en gummiorm bland gubbarna för att få ha dem ifred. Smart tycker jag!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 12. hahahah :) ojdå kanske får ringa någon så du kan få bort den där luriga slangen :D man vet aldrig vem den biter :P

  Kram Malin

  SvaraRadera
 13. Ja, usch, ormar gillar jag inte heller! Som tur är finns här inga. Jag har i alla fall aldrig sett någon...
  Men, den där ormen/cykelslangen, ligger den på din grannes mark? För om den ligger på vägen, måste du väl få lov att ta bort den? Eller omgivningen? Väntar med spänning på fortsättningen!
  Kram från kompisen i söder!

  SvaraRadera
 14. Hej vännen.
  Ha,ha,, du är lika kul som vanligt, oj vad jag skrattade när jag verkligen såg att det är en cykelslang, det såg verkligen ut som en riktig orm.
  Vill inte grannen ha städat?? Ja vi är ju olika.
  Jag gillar dina virkade mormorsrutor, för att inte tala om blommorna, det kommer att bli en sjusärdeles filt, när den är klar.
  Jättesnyggt.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 15. Fy så läskigt. Jag är väldigt rädd för ormar och skulle också reagera starkt. Tur att det är en slang. Men visst måste man få plocka bort en slang som är trasig, trots att grannen är trist. Dina rhododendron är förövrigt jättefina också. Tack för komplimangerna på min blogg. Vi trivs väldigt bra i vår våning. Den är harmonisk (ja när vi inte har byggjobbare här).

  SvaraRadera
 16. Oooops...kände hur jag hajade till, jag vill tro att jag inte är rädd för ormar, men...jag vill veta var de är! Vi har en i komposten, och grannen undrar varför jag alltid tjoar när jag går dit...Tycker nog du ska lite snyggt ta bort den, inte kan det vara så självklart att just du gjort det??
  Kram kram

  SvaraRadera
 17. Haha, jag hajade också till. Det ser faktiskt ut som en orm... Om den ligger på vägen har du väl rätt att ta bort den om inte grannen har vett att göra det. Man ska ju inte skräpa ner omkring sig...

  Dina rododenronbuskar är jättefina! Håller med om att Appleblossom är ett mera passande namn. Undrar hur den har fått sitt riktiga namn?

  Din nya header gillar jag! Den är sååå somrig!

  Försommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 18. Hej


  Ja och en kompis var en gång på en bilskrot och helt plötsligt så skrek kompisen högt. Jag vände mig om och såg en likblek kille som kollade ner, stel som en pinne. Han hade sett en sicksack mönstrad bogserlina som såg ut som en stor fet huggorm...ha ha ha...som jag garvade

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta