I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

torsdag 10 juni 2010

Ohhh What A Beautiful Morning.......


12 kommentarer:

 1. Dagen börjar bra ser jag:)
  Min börjar nu kl.06.30, ska försöka tänka positivt:D
  KRAM Eva

  SvaraRadera
 2. Skönt att man kan ha såna dagar...önskar dej en fortsatt bra dag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Jupp, lite åt det hållet är det, förutom kattbiten kanske. Någon av grannarnas har ännu en gång - den miljonte i ordning - använt en av mina rabatter som toalett. Det må väl vara hänt, men jag gillar inte när mina nyplanteringar blir uppkrafsade och dör på kuppen :o(

  SvaraRadera
 4. Det verkar vara en riktigt fin dag du har.
  Idag börjar dagen med solsken vilket är perfekt för igår ösregnade det. helgen ser ju inte så lovande ut enligt metrologerna men det är bara att bita ihop.
  Lunddockan är perenn. Den är en lundväxt lite långsamgroende jag satte frön och det kom upp bara några få , första året blir det två runda blad 2:a året kommer de riktiga bladen som ser ut som lönnblad och nu 3:året så blommar den äntligen så nu hoppas jag att den växer och blir lite mera av.

  Ha en fortsatt fin vecka
  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 5. HERLIG, livet kan ikke bli bedre med sommer og sol....elsker denne årstiden......Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Åh, vad härligt att gå in här och mötas av solskensglädje! :)

  SvaraRadera
 7. Jag kan se dig framför mig... Du har som ett vitt fluffigt moln omkring dig och du flyger runt där bland molnen och är jättelycklig!
  Hade jag rätt? ;-)

  SvaraRadera
 8. Vad du är poetisk!!!
  Men - det heter väl superfluGGiga?
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 9. Vilka vackra bilder på fåren, tingelin dina virkade mormorsrutor och hundkexen som heter något mycket vackare, jag gillar också dem mycket allt ute är vackert nu :)
  Den lilla dikt jag skrev om natten handlar om en kille som är 20 år och fått tillbaka sin leukemi!! så vi ber varje dag för honom trots att jag inte är religiös, så kan det finnas högre makter som gör att Gud öppnar ett fönster och inte stänger igen dörren för alltid
  det är världens underbaraste pojk, har inte klagat en enda gång sen han blev sjuk för 5 år sen. Tack för titten hos mig. Jag är lite mindre aktiv vid bloggen nu, det är så mycket man vill göra ute, men jag har mycket som ligger på lager, som det skall skrivas om, men ibland liksom hejdar sig tiden och jag tappar orden
  Tingeling va skönt för henne att kunna bada och springa fritt och att hon blev bättre!
  kramar Kristina

  SvaraRadera
 10. Ja så var min morgon också så när som på molnen som definitivt inte var fluffiga. Här är helmulet. Nu vill jag gärna ha lite mer sol och värme igen.Finfina bilder på hundkexen i förra inlägget. Och mycket lämpligt namn - vilket var helt nytt för mig. Hundkex är ju så vackert att ha i buketter.
  Tack för din kommentar om mitt växthus!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 11. Såna dagar är bra, det var en kul bild. Ska lägga några ord på minnet där, dunderfluffiga tyckte jag var ett bra ord.
  Hoppas hela din dag blir sån
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta