I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

onsdag 3 mars 2010

Vi måste fortsätta mata småfåglarna!

Domherrarna är så fina och Domdamerna också, fastän de inte är så färggranna. Nu gäller det att inte ge upp utan att fortsätta att mata dom. Dom som finns nu är de som är tillräckligt tuffa och kan föra arten vidare. Det sa experterna på radio igår!
Så fyll på fågelbord och fröautomater ännu ett tag!

Svenska papegojor!

5 kommentarer:

 1. Ja, visst måste vi mata! Det gör vi! Så kul när det hittar fram till oss! Domherrarna har varit här rätt mkt i vinter men just nu är de spårlöst borta! Konstigt-fastän det finns mat i fågelbordet.
  Ha det så gott!
  Carin

  SvaraRadera
 2. Vi har full vinter ännu så de får absolut fortsätta äta här ett tag till. :)

  SvaraRadera
 3. Hei på deg, Agneta! Og grattis med ny flott blogg! Koselig å se det flotte bølgehekleteppet ditt igjen også (hyggelig at du linket til meg... hihii). Dagens innlegg er så flott også, nydelige bilder av fugler, og da spesielt de vakre dompappene (som vi sier i Norge).

  SvaraRadera
 4. Åh, så fina dom är! Och som vanligt - såå vackra bilder! Men vad är det för en gulgrön fågel men ser på understa bilden?
  Kram, Monica
  P.S. Vi fortsätter att mata de små liven. Dom har inte haft det lätt i vinter. D.S.

  SvaraRadera
 5. Tack för snabbt svar! Våra bofinkar tycker också bäst om att äta på marken (krossade jordnötter och solrosfrön).
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta