I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

torsdag 4 mars 2010

Bokrean.Det finns två riktigt bra saker med februari. Det ena är sportlovet om man nu har ett sån't och det andra är bokrean. Jag älskar böcker av alla slag. Sedan ett par år brukar jag beställa på nätet, och i paketet från Bokus, som kom häromdan, var det lite av varje, men mest lättsammare litteratur, ett par handböcker och endast en trädgårdsbok.

På området trädgårdsböcker har jag nämligen varit oerhört flitig under många år och frågan är om jag ens har hunnit läsa i alla ännu. Det råder ett litet överskott helt klart. Men det är ju så kul, eller hur?Jag måste nog i alla fall ta mig en sväng till bokhandeln som finns på riktigt och se om det inte finns något livsviktigt att lägga till samlingen.......

6 kommentarer:

 1. Så gjorde jag också förr. Det inhandlades böcker ständigt och speciellt när det var bokrea. Dom tar en hel del plats. Så nu är det bara speciella böcker som köps. Jag är en flitig boklånare på biblioteket istället.
  Ha en god helg!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Bokrean är årets klart bästa rea.:)
  Fia

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också böcker men våra bokhyllor är proppfulla och jag måste rensa ut innan jag får plats med fler... Men det är svårt att skiljas från gamla böcker!
  Ha nu en skön helg och ge dig ut och leta vårtecken!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Snacka om vårtecken!!! Bokrean alltså..

  SvaraRadera
 5. OJ vilken samling!!
  Jag har bara några trädgårdsböcker, finns under etiketten Böcker. Nu senast köpte jag två inredningsböcker på rean.

  Ha en mysig helg!

  SvaraRadera
 6. Jag skulle absolut inte köpa något i år....hmm ja du vet hur det gick....hittade något "livdsviktigt".

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta