I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

onsdag 3 mars 2010

Bloggögon.Jag är ju ganska ny i Bloggland, knappt en månad gammal, och jag har drabbats av bloggögon. Jag kan inte gå förbi nästan nånting utan att tänka på hur det skulle kunna se ut på bild i min blogg. Den stackars gamla kameran går så det ryker och stativet har fått ett trasigt ben när jag släpat runt det ute i snödrivorna. Men....så kul det är!
Och i eftermiddag sken solen in och igenom mina nästan överblommade tulpaner.......så klart var jag tvungen att ta några bilder. Och så klart är jag tvungen att ha med dom i bloggen.....

9 kommentarer:

 1. Vilket ljus du har fått med! Härliga tider!
  Ja, nu måste jag släcka i bloggland....
  Carin

  SvaraRadera
 2. Hej Agneta!
  Vilka underbara bilder, njuter av det vackra! Tack fina du för hälsningen på min blogg! Jag återkommer gärna till dig och dina härliga bilder! Må så gott! / Jackie

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, man får "bloggögon", alltså man ser på saker på ett annat sätt och vill ha bättre och bättre bilder utan massa störande moment :)

  SvaraRadera
 4. Hehe, det er så typisk! Man blir hektet på blogging:)
  Jeg har kommet over det stadiget hvordan det skal se ut i bloggen, men derimot blitt mye mer kreativ. Det dukker stadig nye ting opp i hodet mitt på hva nytt jeg skal lage:)

  Finfin dag til deg, og nydelig bilder!
  Klem fra Chatrine:)

  SvaraRadera
 5. Jag förstår precis! Fastän jag är gammal, van bloggare (hmm...7 mån!), känner jag så också!
  Viveka sa till mig härom dagen: "Du pratar inte om något annat!" Och man går aldrig ut utan kamera. Och tar bilder på sånt, som man aldrig skulle ha fotat förut... Ja, ja, det går väl över. Eller?
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Hah, I've developed blogger's eyes too! Not with such beautiful results though - your tulip photos are wonderful.

  SvaraRadera
 7. Jamen se där du är ju som perfekt för bloggandet!! Känns som om du har bloggat mycket längre än så!

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta