I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

fredag 30 juli 2010

Det är en sömnig dag idag......


Bild lånad fr nätet.

19 kommentarer:

  1. Vilket mysigt kort på katten, så snabbt skulle jag också vilja somna ibland:)

    Jag såg att min formulering inte var den bästa i inlägget. Jag tänker för mycket så orden blir sällan bra när man skriver ner det...

    Min sambo har jobbat, sin första vecka efter semestern, i Sthlm. Nu är han på väg hem och skulle handla skaldjuren på väg hit. Han köper dom i uddevalla, med tanke priset. I Ua kostar dom 199kr/kg idag och i stugan 270kr/kg.

    Visst kommer du från Lysekil, det visste jag ju faktiskt, men att du inte äter räkor...hm...jag trodde alla åt räkor;) Men det klart att det finns dom som inte gillar det. Löjrom däremot äter jag, men väldigt sällan. Får kanske byta det mot räkorna nästa gång!

    Kram
    M

    SvaraRadera
  2. Ha ha :-) Så där har vår Tuffs varit i ett par dagar nu!

    SvaraRadera
  3. Ja sådär är det i vårat hus nu med..Katter är så goa dom somnar var som helst hur som helst :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Agneta
    Jag var lite nere i går och då skriver jag av mig på bloggen, det är mycket hopp som finns men ibland tar känslor över förnuftet.
    Jag var på Lasse winnerbäck i Gävle i Onsdags och han är såå bra, hans texter framkallade lite som jag gömt undan... de du läste i de brev jag skrev..
    ja hur som helst så idag är det en ny dag och jag skall snart ut o lyssna på Marie Bergman
    på Smedsgården !
    Jag börjar på skolan som vårdlärare den 9/8 och det skall bli så spännande
    tack för titten hos mig
    många kramar Kristina

    SvaraRadera
  5. Men åh... så söt :)
    Kram Annika

    SvaraRadera
  6. Vilka söta bilder på bosse och Indianen!! Det hade ju varit kulatt höra om namnens tillkomst, men minnet är ju kort ibland. Jisses, jag har drömt flera gånger nu att vi har katter! Men vi har inte ens en tanke på det. Är det ett teckena av någe slag?
    Hulda

    SvaraRadera
  7. Haha... tänk den som kunde sova så där! ;-) Vilken söt katt!

    Det märks på vår Tiger att han blir deppig när det är så här regntunga dagar. Han kurar ihop sig och sover nästan så där, gärna på trägolvet på balkongen (kan ju inte vara skönt tänker jag....).

    Det regnar i dag med, men inte lika mycket som i går. Totalt på gårdagsdygnet fick vi hela 83 mm!!!!!!

    Regniga men varma hälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  8. Jo du så känner jag mig också idag. Jag fick riktigt ta mig i kragen för att få gjort något vettigt. Så vid lunchtid körde jag ut gödning på gräsmattan - det har regnat ordentligt och har gjort så även resten av dagen. Så har jag varit iväg och handlat mat - inget kul direkt men nödvändigt. Och nu ikväll bakar jag lite småkakor och så skall jag göra pannacotta tills i morgon då vi får gäster. Mjuka kakorna får bli i morgon förmiddag. Och maten till i morgon blir väldigt enkel. Jag varnämligen på Laxbutiken i Heberg och köpte flera olika sorters lax och såser. Så jag skall bara koka potatis, göra ytterligare en sås och skära sallad. Lätt som en plätt.
    Önskar dig en skön och avkopplande helg!
    Kram Bodil

    SvaraRadera
  9. Underbar bild! Tänk om man kunde ta en snabb nap på detta sättet? Kanske inte på köksbordet....eller varför inte?
    Önskar dig en skön kväll.

    SvaraRadera
  10. Tack för din kommentar!
    Du har så jättefina bilder på din blogg! Det är alltid så roligt att besöka dig.

    Ha det så bra!
    Agneta

    SvaraRadera
  11. Söt bild på trött kisse :)
    Vi har haft ett par nätter nu med otroliga åskoväder och vi börjar bli minst lika trötta som kissen, efter att åskan håller oss vaken i timmar.
    Jag ser i din hö spalt en bild på Ampelviolen. Den hade jag i fjol också, undrar bara om du övervintrat den?
    Trevligt veckoslut! /Bea

    SvaraRadera
  12. Hej! Jag läser till Kommunikatör/Dekoratör, en 2-årig utbildning, men möbeltapetsering ingår inte, de kurserna har jag gått vid sidan om. Det är en jättebra utbildning och det händer en massa! Ha det bra! Helena

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Vad söt man kan vara!
    Har det bra!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  14. Här har det minsann inte varit tid för någon liten lur idag! Alla barn, svärsöner och barnbarn har varit här på middag! Det blev en uppsluppen tillställning! Nu har dom just gått och friden har lägrat sig! Skönt men tomt...
    Det har naturligtvis regnat här idag, så att vi måste äta inne! Visserligen bara 3,5 mm , men det blåste och blev litet kallt.
    Godnattkram, Monica

    SvaraRadera
  15. ce draguta e pisicuta,felicitarii pentru fotografii

    SvaraRadera
  16. Såg faktiskt rätt trött ut den katten! Vi har en heeler som är så kvällstrött så man i princip kan göra nästan vad som helst med honom på kvällarna. Han är helt färdig efter dagens alla äventyr. Hälsn mimi

    SvaraRadera
  17. Visst kan vissa dagar vara sömniga! Gör mitt bästa för att komma ur sömnfodralet där jag befinner mig nu! Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  18. Härligt med en ta-igen-sig dag emellan åt :). Hoppas du får en lugn och skön lördag! Kram/Annie

    SvaraRadera
  19. Hejsan!
    Underbart med katten, haha.
    Vad kul att du kommenterade hos mig, tack för det. Jo, det är ett jätte projekt men nu är vi ju nästan klara. Fler bilder nu på vattenfallet.
    Ha en skön lördag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta