I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

onsdag 21 juli 2010

Kontaktproblem.


Behöver lite nya grenkontakter men varför är dom flesta i vit plast som dessutom gulnar, dom är inte roliga. För ett par år sedan hittade jag några spejsade saker på IKEA, men dom fanns inte längre när jag var där sist. Så hittade jag ovanstående klipp i en tidning. Det såg ju verkligen lovande ut. Men när jag var i storstan på Designtorget sist fanns dom inte i verkligheten. Undrar om man kan sprutlacka vanliga?

9 kommentarer:

 1. Japp, det går! Målartape över "stora hålet" och sen är det bara att spraya! :-)

  SvaraRadera
 2. Över huvudtaget är det ganska fula saker de elektriska.

  SvaraRadera
 3. För att inte tala om hur fula alla sladdar är...Kul att få veta att det går att måla kontakterna!
  Jag ska visserligen köpa en present till vår dotterson Max, som fyller 15 på lördag, men jag tror inte, att han skulle uppskatta en grenkontakt...
  Soliga kramar, Monica

  SvaraRadera
 4. Kanske ett virkat fodral skulle gå....hihi
  Jag får testa, för jag håller med dig om att de är tråkiga:)
  Förr sydde jag små påsar av tygspill som blev över och la dem i ,och jag samlade även ihop sladden som var överflödig i den lilla påsen:)

  Soliga KRAMAR Cia:)

  SvaraRadera
 5. Ja vilken smart grej,klart man måste kunna spraya. Det gjorde jag med en sladd,som lyste vit mot en mörkbrun vägg. Alla knep funkar utom dom dåliga,haha.

  SvaraRadera
 6. Ja, inte är de fina, kontakterna. Får försöka gömma dem så gott de går. Tejpar fast dem med silvertejp på baksidan av möblerna, då får man i alla fall bort dem från golvet. Bara de tråkiga sladdarna kvar.

  SvaraRadera
 7. De var snygga, annars så är de ju inte speciellt snygga, men som sagt det går ju att måla dem med sprayfärg.

  kram Ullis

  SvaraRadera
 8. hihi ja dem var ju lite roliga :) prova vettja :P

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Tingeling, Nisse, Pippi och vad det hette, vilka bedårande varesler du har till vänner! Vilket bra tips, en grenkontakt som är snyggare än de vanliga trista, för el behöver man ju tyvärr, om jag inte bloggade kanske jag skulle kunna överväga att elda i ugnen och tända ljus och lyssna på radio med batteri: )
  Men vilken snygg fjäril du fångat på bild, overkligt vacker, en grön, en sån har jag aldrig sett förr! Mari.

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta