I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

onsdag 21 juli 2010

Byråkratibilden.


Det har kommit en och annan kommentar om bilden (som sitter i kanten på bloggen) som illustrerar ett fenomen som jag inte är någon större anhängare av, byråkrati. Bilden är från början ett vykort, jättegammalt, och det har suttit ovanför ett skrivbord jag hade en gång.

6 kommentarer:

 1. Hi hi, den var kul! Har inte sett den innan.

  SvaraRadera
 2. För mig symboliserar den just nu lysande lilla mig ovanpå mannens omständiga projekt... ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag lever.. har bara inte mycket till blogglust just nu, det händer liksom inget som jag kan blogga om... vi bygger inget, vi möblerar inte om... Jag ska ta tag i bloggen snart, lovar:)
  kram

  SvaraRadera
 4. Du måste ha haft en rejäl anslagstavla ovanför ditt skrivbord... Med en massa kul grejor! Ja, en anslagstavla är ett absolut måste, tycker jag. Vi har en stor i köket och där åker det upp litet av varje, så ibland får man röja litet. Den där dikten, som jag la ut 1 juni, satt på anslagstavlan, t.ex.!
  Kul bild av byråkrati i alla fall! Och sann!
  Somriga kramar, kompisen Monica!

  SvaraRadera
 5. Fast jag måste få säga efter att t ex spanat in den argentinska byråkratin att den vi har här den är inte mycket att komma med. Tänk så mycket som löser sig själv, är ganska logiskt och inte kräver mutor.

  SvaraRadera
 6. Byråkrati är inte roligt, det tar lång tid innan man kommer till kärnan och oftast hjälper det inte ändå.

  Kram och ha en skön dag, Birgitta

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta