I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

torsdag 29 juli 2010

Bosse och Indianen.



Sitter här och tittar bland lite äldre bilder, och då dök dessa upp. Dessa två kattungar flyttade hem till yngre generationen för 3-4 år sedan. Först hette dom Bosse och Indianen. Jag vet inte varför, för det är två små kattflickor. Nu har dom dock fått andra namn........ så nu heter dom Lottie och Bobbo........jag kan inte närmare förklara det här med namnen!





Dessa två katter har samma mamma som våra katter, Pippi och Nisse. Dom är riktigt gosiga katter allihopa.






Här går dom i 90-gradig, perfekt sväng in i källaren på gården där de föddes. Dom är ju så söta så det finns knappt.

21 kommentarer:

  1. Kattungar är sällan osöta.

    SvaraRadera
  2. Ja, det finns nog inget sötare än som kattungar! Åh, så fina bilder!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Hej vännen, jo du nu packar vi för fullt. Barnen är så ivriga nu så det vet inte vart de ska ta vägen. Vi har varit och handlat lite mjukost och hårdbröd, te och nescafe som får bli vår första frukost där. Vi anländer ju mitt i natten så man hinner ju inte handla ngt där. Nu återstår lite småplock bara. Maken hävdar med bestämdhet att jag även denna gång packat med alldeles för mycket kläder. Men herre gud jag är ju kvinna, inte vill man ju gå omkring i samma klänning varje kväll heller;)

    Håller med de föregående om att kattungarna är för söta, tyvärr är jag fruktansvärt allergisk mot de små liven.
    Ha det riktigt bra nu så hörs vi framöver.

    Kram Suzan

    SvaraRadera
  4. Dom är ju fullständigt bedårande! Men Bosse och Indianen - på två små kattflickor!!!??? Var det ni, som hittade på de namnen? Hmmm...
    Bamsekramar, Monica

    SvaraRadera
  5. Men visst kan en kattflicka heta Bosse=))) för vi kallar ibland våran Siv för Bosse. Fast Indianen? Men det var lite kul!! Söta var dom ju trots allt. /Knatten

    SvaraRadera
  6. Så söta och goa kattflickorna ser ut! Härliga bilder! Och namnen var onekligen lite kul!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  7. Gud så ljuvliga bilder!! Kattungar gör ju att man bara smälter. När jag läser Bosse skrattar jag lite tyst för mig själv, när barnbarn tre var på väg så sa den blivande storasystern att hon önskade att det blev en Bosse, det var ett så vackert namn, sen spelade det ingen roll om det blev en tjej eller kille...Kanske likadant för er??
    Kram i det lite ruskiga vädret.

    SvaraRadera
  8. Underbara kattungar! Och som vanligt underbara bilden i hela sin blogg! Blir alltid så glad i ögonen när jag kikar in här!
    Hoppas du är helt återställd och njuter av sommaren.
    Kram! :)

    SvaraRadera
  9. Åh så bedårande! Jag smälter!/Kram Merja

    SvaraRadera
  10. Kattungar är underbart söta så är det bara! Vår lillkisse (som inte är så liten längre) fick flera gånger höra av sin matte att hon skulle äta upp honom för att han var så söt. Gillar 90-graderssvängen förresten. ;0)
    Kram!!

    SvaraRadera
  11. Den sista bilden är jättefin, en sån man skulle kunna sätta upp på väggen bara för att alla fototekniska krav uppfylls med vinklar och skärpa. Grymt!

    SvaraRadera
  12. Men vilka gosiga sötnosar till kattungar!! Helt underbara är de! Den där 90-graderssvängen var en rolig bild!

    Har även läst ikapp en del tidigare inlägg. Tingeling är ju också rolig som ligger till bords. Man undrar ju om det är hundmat som Nisse äter, eller kattmat som hunden äter...? Hmmm...

    Fina bilder från trädgården också, av både växter och djur! Och Grattis till Awarden! Den är du verkligen väl värd med din fina blogg!

    Regniga hälsningar (här vräker regnet ner)
    Elisabet

    SvaraRadera
  13. Härliga bilder på goa kattungar.
    ha det gott:O)

    SvaraRadera
  14. Men såå söta!! Urgulliga, gillar katter, vi har två här hemma! Du frågade om Bäsna var en park eller öppen för alla. Det är en handelsträdgård som de gjort fantastiskt mysig. Det går att vandra omkring i olika miljöer och få inspiration!

    Kramiz aka

    SvaraRadera
  15. Vilka underbara katter!!! Vår Maja blev 16 år innan hon fick flytta till katthimlen :o(( Har ni en goldenvalp?? Vår golden är 6 år och det goaste som finns.

    SvaraRadera
  16. Dessa ljuvliga små kisar, tyvärr så är jag allergisk, så det får bli att vara utan.
    Men jag har lite katter runtomkring mig ändå:)
    Dottern har en Alfi, min svägerska har
    Per-gunnar och Ulla-stina, två ladugårdskatter som är ypperliga rått o musfångare :)
    Till sist har vi Henry, våran katt på mitt arbete,som är en stor glädje för de demenssjuka som bor där, ( jobbar som Usk på ett demensboende)

    Däremot håller det på att virkas en liten kise här nu, får se hur den blir,jag har inget mönster utan virkar figurerna på fri hand, tycker det är lite roligt, och den ene blir inte den andre lik :):)
    TACK för dina goa ord hos mig, blir så glad att du finns och förgyller!:)
    KRAMAR Cia:)

    SvaraRadera
  17. Men åh!!! Så fina bilder på de små godingarna!
    Katter och hundar har alltid funnits i mitt liv, de två ragdollkillarna jag har nu förgyller min vardag med att bara finnas till.
    Kramiz Annika

    SvaraRadera
  18. Åh,så söta!!!vill så ha katt,men jag är allergisk:( Du undrade om Holken var målad me järnvitriol,joo det är den,jättehärlig gammaldags färg blir det!

    SvaraRadera
  19. Åh, vad underbara de är. Tycker så gott som alla djur (åtminstone de som har päls) är söta, men visst är det ändå något speciellt med kattungar och hundvalpar :). Kram/Annie

    SvaraRadera
  20. Vilka små sötnosar. Måste bara fråga - är det ert hus man ser på din startbild? Vilken gudomlig utsikt!!!!
    Kram Bodil

    SvaraRadera
  21. Det är ju så otroligt svårt att se skillnaden på han- och honkatter, så det är ju möjligt att ni inte visste vad det var för sort. Våra två små kattpojkar som vi fick av min svägerska blev ganska fort runda om magen och nedkom med kattungar förvånande nog!! Idag lever bara den ena damen, och hon sitter här brevid mig och ser inte alls pojkaktig ut.....(hon är typ 15-16 år gammal.)
    Underbara kattbilder hur som helst! Hälsn mimi

    SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta