I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

måndag 20 september 2010

I löv hösten - 20 sep 2010.

Jaha. Då börjar jag med att tacka så väldigt mycket för alla goda råd jag fått av my fellow bloggers och jag är enormt tacksam för att så många engagerat sig i min förtvivlan. Jag har följt vartenda råd jag fått och nu är det ett inlägg.

Jag skriver ingenting under eller intill bilderna, det är bara tittbilder idag, jag törs inte försöka skriva något för under tiden jag övat på detta har bilderna helt slumpmässigt bytt plats och det är överkurs för mig just nu.

Igen, stort, stort tack för allt engagemang och alla goda råd, det är en underbar värld med underbara hjälpsamma bloggkompisar man har här, det är då en sak som är säker










 


39 kommentarer:

  1. Oj, vilka vackra höstbilder! Tur att du lyckades med ett inlägg med bilder! Hösten är verkligen vacker och gör sig bra på bild!

    Hösthälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  2. De här bilderna var väl värda att vänta på...helt underbara. Nu skall jag titta en gång till...
    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Du har fångat hösten när den är som vackrast, i strålande sol. Mycket vackert Agneta :D
    Pöss i pannan från andra sidan fjåååår´n.

    SvaraRadera
  4. Vilka bilder du bjuder på idag,Bara så underbara.Ha det gott Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Jaa sannerligen,dom var värda att vänta på. Visst är det underbart,man vill fota precis allt nu. Jag har med mig kameran i passargerarsätet, redo ifall jag ser något imorn när jag åker från jobbet 7.30. Missat en vacker räv 2 gånger redan för kameran inte varit med.Skam den som ger sig.Tittar en gång till och njuter.

    SvaraRadera
  6. Stiliga bilder, som alltid

    SvaraRadera
  7. Underbara höstbilder, en stunds njutning innan sänggåendet...:)
    Jag önskar att mina kunskaper med datorer hade varit bättre, så jag hade kunnat hjälpa dig ?:)
    Vi får hoppas det löser sig snart!!:)
    Tack för den härliga titten, nu blir det till att börja räkna får....
    KRAM Cia:)....1får...2får....3får....zzzZZ :)

    SvaraRadera
  8. Man behöver verkligen inte några ord när man har sånna bilder att visa, helt underbara! Du har lyckats att fånga hösten så fint! De två bilder vid vattnet...uuuuh! Me like!
    Har en trevlig tisdag!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  9. Helt underbara bilder.
    Jag tänkte berätta hur jag med bilder och text och se om du får nån hjälp av det...so here goes:
    jag laddar upp de bilder jag vill ha och väntar till den laddat hem alla. Sen går jag till den bild jag vill ha först i mitt inlägg och dubbel klickar på den. Jag klickar sen på att ha dem i center och extra stor. Om jag har två bilder på kant så att säga så lägger jag först en och stor och sen klickar en till och stor man får förhandsgranska och se, ibland kan de bara vara medium.
    Hoppas du förstår vad jag menar. När jag klickat min första bild så går jag in i htlm koden och klickar så att jag får mellanrum mellan den första bilden och nästa jag lägger in. Sen går jag tillbaka och kollar att markören flyttar sig neråt när jag trycker enter. Sen går jag och klickar in nästa bild. Så här gör jag till alla bilderna är inne sen går jag tillbaka och skriver texten. Jag hoppas att detta kanske kan hjälpa dig annars fråga mig.
    Blogger har blivit lite knepigare....
    Stor kram Bodil.

    SvaraRadera
  10. Åh....skogsbilden med träden.....SÅ VACKERT!! Och bilden på kissorna :-) Men vad mycket höst ni har redan!? Morgonkram!

    SvaraRadera
  11. Fint att du fick in bilderna. Det är verkligen vackra höstbilder! Gillar bilden med trädstammarna i skogen där. Sagolik!
    Ha en skön dag! ♥

    SvaraRadera
  12. Välkommen tillbaka! Vilka fina höstbilder du visar. Skogsbilden där solen lyser mellan trädstammarna är otroligt fin och sjöbilderna. Ja, förressten alla är fina men jag fastnade lite extra för två av dem.
    Kram Anne-Lie

    SvaraRadera
  13. nåja, du lyckades ju riktigt bra! när du kommit så långt är det bara att ta tjuren vid hornen och försöka få bilderna att bete sig som du vill och inte som blogger vill! i wish you the best of luck.
    o jo, jättefina höstbilder!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  14. Men så mycket fina höstbilder du visar. Kan tro att dina små fyrbenta vänner följer dig i dina spår. Hoppas du nu får ordning på texten också - det kommer var så säker./Kram Merja

    SvaraRadera
  15. Det är vackert men kvällarna blir för korta för allt man vill hinna med.

    SvaraRadera
  16. Vilka underbara höstbilder, du lyckades ju!! Sen kan jag verkligen hålla med om att det vart inte direkt enklare med nya funktionerna, så det måste säkert ha varit någon karl som kom på det...*skrattar*. Men jag förstår hur du kände dej, jag kan fortfarande bli upprörd när det krånglar, för det gör det emellanåt.
    Ha´en bra höstdag!!
    Kram

    SvaraRadera
  17. Oj! Du har sagolikt vackra bilder!! Man måste ju inte alltid skriva en massa, dessa bilder talar för sig själv. Men jag hoppas du får ordning på "systemet".
    Marianne

    SvaraRadera
  18. Tack för dina underbara höstbilder! Jag tittar på dom om och om igen...

    SvaraRadera
  19. Du fick till det!
    Vilka fina höstbilder!!!
    Man kan inte annat än att älska hösten för dess färgprakt.
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  20. Åh så många vackra bilder! När det ser ut så har man ju inte så mycket emot hösten ändå.

    SvaraRadera
  21. Otroligt vackert!:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  22. WOW!! Vilka fina bilder..Vackert med hösten det kan man ändå inte säga annat..jag har den nya blogger..Tyckte den va så jobbig i början men nu är det lika som innan man vänjer sig...Om jag kan,, hjälper jag dig gärna..Bara fråga..Kram,

    SvaraRadera
  23. Vilka bilder! Du har fångat hösten så fint precis rätt känsla får man. Har läst några av dina råd, blir lite lätt snurrig. Jag gör nog på ett väldigt enkelt sätt, kanske rena turen att det går bra. Har försökt med större bilder, men det var knöligt. Tack för ett jättefint inlägg.
    varm kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  24. Ja, vad ska man säga? Allt är ju redan sagt i alla föregående kommentarer! Jag håller naturligtvis med om alltihop - det är helt sagolika bilder du lagt ut! Det är en så härlig, lugn, litet melankolisk stämning i dem, nästan som en film... Den andra sjöbilden med den solbelysta vassruggen, är min favorit om jag måste välja!
    Idag har vi solsken här, så nu måste jag gå ut!
    Varma höstkramar från din bloggkompis Monica!

    SvaraRadera
  25. Hej Agneta,
    jag har inte kunnat svara förrän nu. Det har varit nåt galet med kmmentarsfältet hos dig, och jag har inte kommit in....

    Jag ser att du fått ordning på bilderna nu hoppas det löser sig resten... Jag undrar vad du tänker på när du tycker att min högerkant är fin, är det alla bilder i marginalen?

    Jag tror vi har samma mall. I denna mall har jag själv ändrat teckenbredden i HTML koden (inte svårt alls, om man är någorlunda praktisk) så att jag kan lägga in större liggande bilder, och dessutom få plats med två mindre stående bilder bredvid varandra i inläggen:-)

    Ha det gottt, kram H.
    PS Superfina bilder idag!

    SvaraRadera
  26. Nu har jag löst problemet! Jag testade att hämta många bilder, tänkte att när jag sedan flyttar en bild i taget till inlägget så skriver jag bildtext direkt och sedan hämta nästa bild. Men där gick det åt pipsvängen direkt. Då blev det som du säger ,det bara försvann. Så då gjorde jag om allt,hämtade bilderna jag ville ha,flyttade över dom i den ordning jag ville ha. Nöjde mig med att dom förblev centrerade. När det var klart blev jag osäker för det såg ut som ett virrvarr. Men då började jag klicka på den bild jag ville ha överst, fick upp rutan där jag valde infoga bildtext skrev det jag ville,sedan nästa bild och nästa. Kolla min sida blev jättebra. Så nu ska jag alltid klicka på infoga bildtext då slipper man flytta texten som jag gjorde innan. Tack vare ditt problem har jag också lärt mig göra på rätt sätt,haha vad bra.

    SvaraRadera
  27. Hej Agneta!
    Visst är det härligt med alla snälla o hjälpsamma människor här i vår bloggvärld:)

    Underbara bilder som alltid här hos dig!


    Ha det gott,

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  28. Tack snälla för dina värmande ord,bara kul om vi kan hjälpas åt;)

    SvaraRadera
  29. Vad kan man mer säga än att dina bilder är otroligt fina!!!

    SvaraRadera
  30. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge,heter det.Dina bilder otroligt vackra ,talar för sig själv,kram Nette

    SvaraRadera
  31. Jag har haft dåligt med "bloggtid" sista veckan och inser att jag missat massor här! Visst är blogger jobbigt?! Man får ju spader när korten inte funkar att föra över. Bra att det går igen.

    Du är makalöst duktigt på att ta kort! Underbara bilder. Hösten,som inte är min favvoårstid, ser faktiskt riktigt trevlig ut när du är i farten;)

    Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  32. Hej jag har fått skriva flera ggr här och bara blivit utslängd vet ej om det är min dator som krånglar gör ett nytt försök nu då :)
    tack för titten hos mig ja,jag är väldigt glad att få prova på detta jobb, nu verkar det som att den jag vik för skall komma tillbaka på heltid redan till januari?? så då får jag gå tillbaka till mitt vanliga jobb men jag tänker så här det kan dyka upp något liknande i framtiden då kan jag söka igen
    då har man provat och det är verkligen roligt men krävande åxå
    många kramar kristina

    SvaraRadera
  33. Tacka tusan för att hösten är en favorit årstid!Jättefina foton!

    SvaraRadera
  34. Hej Agneta!

    Härliga höstbilder och helt klart värda att vänta på. :)

    Det är så frustrerande när det inte fungerar som det ska. Men vad skönt att det har löst sig nu så att du ska föra in bilder iallafall.

    Fortsätt njuta av den härliga hösten och ha det så bra!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  35. Makalöst vackra bilder!
    Själv har jag inte tålamod att hålla på med bilder. Eh, kunskap, heter det kanske.

    SvaraRadera
  36. Hej igen!
    Jo, jag är helt säker på att det är matt-trasor jag håller på med. Förut klippte jag alltid med sax, men fick besvär med tennisarmbåge då. En vän till mig sa att det var så smidigt att skära trasorna och det är så smidigt.
    Kram Anne-Lie

    SvaraRadera
  37. jag njuter av dina härliga bilder. Du är så duktig på att fota, alltid lika kul att titta in till dig.
    Kram Annika

    SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta