I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

måndag 20 september 2010

I löv hösten - NOT......utan bilder.

Det blir bara ett par meningar idag. Jag har kommit på kant med hela blogger och får det inte att fungera överhuvudtaget, så det blir inga bilder om hösten idag. Sorry. Och nu är jag så irriterad så det finns inte, nej, jag är frustrerad och det är än värre.........Ha det bra där ute i världen, Agneta!

21 kommentarer:

 1. Grrr...strul är inte roligt!
  Kramar från Hunnebo.

  SvaraRadera
 2. Sitter här och skulle hänga på det här om hösten och jag har det också lite struligt.
  Försöker senare.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Vad jobbigt när blogger strular.
  Det nya sättet att få in bilder är bra men tar lite tid innan man kommer in i det. Jag använder bara det nu när det gamla sättet ska försvinna.
  Hoppas allt löser sig jag vet hur frustrerande det kan vara.
  Ha en bättre måndag.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 4. Hej, det där med html klickade jag bara bort. Sedan gick det ändå. När du lagt in bilder,flera stycken . Låter du datorn arbeta klart. När alla sedan är överförda klickar du på den bild du vill ha in längst ner i inlägget,trycker på OK. Sedan bestämmer du var bilden ska vara,jag har oftast till vänster. Sedan fortsätter du med en bild i taget.Går alltså tillbaka till fotofönstret. När det är klart skriver jag text till höger om bilden. Sedan kollar jag i förhands granskning hur det ser ut,då är det ofta jag får flytta lite på texterna för dom kommer inte alltid precis rätt direkt.Man får hoppa fram och tillbaka lite;)Haha luddigt? Fråga mer.

  SvaraRadera
 5. Saknar dina bilder men är också jättenöjd med bara text, så länge det är från dig! KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Jag vet hur det är!! Höll på att kasta ut hela skiten genom fönstret. Jag hade också problem med att få texten där jag ville, man får flytta markören själv, det går liksom inte bara att trycka enter som jag var van vid...Sen när man fått "strecket" där man vill börja skriva får man dubbelklicka för att det det ska bli text där man vill, annars blir det bildtext, under bilden alltså. Bilderna dubbelklickarna man på och då kommer en textrad nedanför som gör att du kan välja vart du vill ha dem, och i vilken storlek. Det är efter där som jag dubbelklickar för att kunna skriva in texten. Om det är rätt vet jag inte, men nu fungerar det hjälpligt för mej. Vad som menades med HTML vet jag faktiskt inte riktigt. Jag gick in nu och försökte läsa mej till det, men där bet jag i sten direkt. Ska ta det med sonen när jag får honom på tråden.
  Önskar dej en bra måndag i allafall...
  (hoppas jag inte rörde till det ännu mer...)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Tack för din snälla kommentar om min nya header!
  Blogger är bra struligt just nu! Inte alls kul!!! :(
  Det här med bilder... så gör jag som Rigmor skrev här ovanför mig. Allt tar lite lägre tid mot förr, men bilderna kommer nästan jämt dit som ska. ;)
  Det där med HTML... är jag inte riktigt säker på. Men står det någonting om att det inte går att läsa HTML-kod så kan det vara att du råkat klicka i fliken "redigera HTML" när du skriver ett inlägg. Den fliken är till höger om "Titel". Klicka i fliken "Skriv" som är bredvid.
  Hoppas det löser sig för dig!
  Ser fram mot dina bilder om hösten.
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 8. Hoppas det löser sig snart ... men det har ju varit problem på sistone med allt som har att göra med internet tycker jag...
  :)

  SvaraRadera
 9. Usch, vad trist. Hoppas du får ordning på det snart. Funkar inte någon av dina tre datorer?
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 10. Oj gör ni så,måste jag testa haha.

  SvaraRadera
 11. Din stackare! Det verkar ju jättesvårt! Och jag som bara lägger in och skriver utan att begripa någonting... Men jag kan ju å andra sidan bara lägga in bilderna rätt upp och ner och inte göra några tjusiga bildkollage!
  Idag stormar det och regnar här - alltså riktig höst - men inte precis något att fota!
  Lycka till med dina bloggproblem!
  Höstliga kramar, Monica

  SvaraRadera
 12. Testa det dom andra skriver om,jag provade . Det funkar. gjorde bara en bild förvisso men ska nog funke med fler. Hehe nu lärde jag mig nytt m.

  SvaraRadera
 13. Det kom en malldesigner från blogger i mitten av sommaren ungefär då blev mitt liv med blogger mycket lättare ,då kunde jag ordna foton o text som jag ville o inte som det råkade bli.Och gå in på formatering där finns följande inställningar gjorda på min blogg.Konvertera radbrytning,JA.Visa rubrikfält ,JA.Visa länkfält Nej.Tillåt flytande justering.JA.Hoppas det är till hjälp,hör av dig,Nette

  SvaraRadera
 14. Hoppas att det ordnar sig för dig!
  Måndagskramar till dig Goa Bloggvän! Therese

  SvaraRadera
 15. Lite jobbigt! Men det rer sig, jojo, det gör det.
  Hulda

  SvaraRadera
 16. I löv hösten not heller!

  Det är sån pik om att vintern nalkas!
  Egentligen är hösten vacker med sina färger men så har vi ju fisket som innebär jobb, jobb och jobb. Utan att orka se färgerna.
  Alltså. Bläh!

  SvaraRadera
 17. Men fy vad tråkigt! Man kan få spader när allt strular! Hoppas du får ordning på allt snart!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 18. Hej! Har inga bra tips tyvärr! Ibland flyger text och bild omkring hej vilt. Har dock insett att man inte kan vara värst avancerad. Tycker att det funkar bäst att lägga in bilderna först och sedan skriva text över och under, aldrig vid sidan!

  Jag har dock ändrat lite i layouten i html koden och har på så sett fått bredare text/bild yta och kan lägga två bilder bredvid varandra. Har aldrig fått någon HTML-varning.

  Tyvärr inte mycket tillhjälp!
  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 19. Hej hopp!
  Jag vet inte riktigt vad du vill ha hjälp med men för att justera texten finns det något som ser ut som rader, där kan man justera om man t.ex. vill ha texten centrerad.
  Sedan brukar jag gå in i "redigera Html" då kan man kopiera koden för bilden och sedan klistra in den där du vill ha den.
  Om du står i skrivläge och står med muspekaren bredvid bilden kommer det upp en list där du kan välja hur stor du vill ha bilden och var den ska vara, höger, vänster eller i mitten.
  Det låter lite rörigt, du får säga till om du inte förstår.
  Det finns ju lite att läsa där du uppdaterat redigeraren under senaste funktionerna också :)
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 20. Trist när det strular. Jag har inte märkt något... ÄN. Kanske försvinner allt plötsligt en dag...?

  Jag är ingen höstälskare, men jag njuter i alla fall av alla vackra färger som naturen bjuder på så här års.

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 21. Men du din stackare...jag hade gärna sett dina fina höstbilder.Men den som väntar på nåt gott!
  Kram Pia

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta