I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

tisdag 24 augusti 2010

Natti natti.


Jag tror jag kryper till kojs nu.......och den där klass 1 stormen är över oss nu så jag hoppas jag hänger kvar i morgon..........sov gott!

15 kommentarer:

 1. Nu är jag tvungen att prova om du lagt in verifiering. Jasså har du halvstorm då kommer det väl säkert hit snart oxå.
  Natti

  SvaraRadera
 2. Är man inte höjdrädd,så är det ju ett "säkert" ställe att sova på,( fönstertittare) för det lär ju inte vara så många gör sig besvär med att klättra upp och titta in...hihi
  "Säkert" eller inte, men jag hoppas inte du går i sömnen,Agneta...:)
  Natti, natti, Cia:)

  SvaraRadera
 3. Ha ha, det tog en stund innan jag förstod att du INTE glömt att vända bilden :-) Ni är mycket för stormar där åt ert håll :-/ Gomorron kram!

  SvaraRadera
 4. Jo du, det blåser ganska rejält här också, däremot kom det inte så mycket regn som de varnat för denna gång. Är hösten verkligen här?? Jag som så gärna vill ha lite mer sommar..
  Såg ert nya påhitt med I löv hösten... Ni är inte kloka... :)
  kram

  SvaraRadera
 5. Åh hugamejsan och hänga där och känna lugn i stormen. Nä jag hade nog legat vaken och undrat när man ska bli planterad på marken.;-) Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Va! Vilken bild!
  Neeej, aldrig i livet att jag frivilligt skulle klättra in där!

  SvaraRadera
 7. Vilka fantastiskt, makalöst, vackra, inspirerande bilder vi fick ta del av i ditt förra inlägg! Åh, visst är hösten underbar med allt gott man kan äta från trädgården... Tur vi har våra bilder att njuta och inspireras av i vinter...

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 8. Vilken bild! Hoppas du inte blåser bort för jag vill ha dig kvar, kramis!

  SvaraRadera
 9. Hej Agneta!
  Tack för dina kommentarer hos mig, speciellt som jag själv är så dålig på att ge sådana. Jag har liksom inte riktigt kommit ikapp efter semestern än och har fortfarande såå mycket att ta igen att läsa på blogglandia. Man kanske får sänka ribban lite, man kan ju inte vara så uppdaterad hela tiden.
  Du ska i alla fall veta att jag alltid med glädje läser din blogg även om jag ej kommenterar.

  Jag skulle nog aldrig heller lägga mig där men alternativet skulle väl vara att sova hängandes i ett rep och det låter ju inte så tilltalande heller.

  Ha det bra!

  Kram Suzan

  SvaraRadera
 10. iiiiiiiuuuuuuuu!!! Min höjdskräck ger sig tillkänna direkt.

  SvaraRadera
 11. Åhh fy har ni klass 1 storm. Avskyr verkligen när det blåser....Tack för dina goa ord och det kommer nog att bli bra. Men just nu känns det lustigt med allt tycker jag:) Ha det gott/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 12. Kan tala om att stormen har nått Göteborg... Och regnet... :S

  SvaraRadera
 13. Fy vilken hemska plats att sova på. Inte för att jag är så höjdrädd utan för att det ser så trångt ut och tänk den hemska tanken om man mitt i natten "glömmer" att man sover på sidan av ett berg och behöver gå upp och kissa....

  SvaraRadera
 14. Från början kunde jag inte ens se vad det föreställde, och nu önskar jag att jag inte hade förstått... man kan få mardrömmar för mindre!
  Kram i alla fall, Monica

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta