I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

fredag 12 februari 2010

Tingeling.

På vårt hus har vi denna varningsskylt. Det måste man ha om man har en Mördarretriever som vi har......


hon ser ju ganska skräckinjagande ut, eller hur?

Näähää då, hon är det absolut vänligaste man kan tänka sig i hundväg. Lilla Tingeling! Våra vänner och bekanta ler en aning åt vår skylt, man kan inte påstå att någon tror på det som står på den......

P.S. Det har kommit förfrågningar om var jag hittat skylten om den farliga hunden. Det har jag gjort hos http://www.hansonsmagasin.se/. Ett tips, gå in där, de har så mycket fina saker, massor av bra-att-ha-saker. D.S.

8 kommentarer:

 1. Det var en himla snygg skylt.. var har du hittat den. Har en kompis som har hund, som skulle vilja ha en snygg skylt..

  SvaraRadera
 2. Javisst är den fin!
  Och här hittade jag skylten:
  http://www.hansonsmagasin.se/group.asp?group=124
  Det heter Albertines numera, tror jag.
  Hej svejs.

  SvaraRadera
 3. Hej där och lycka till med din blogg! Fina bilder tycker jag, kollade lite bakåt och såg att du också observerat snögirlangerna i träden, har aldrig sett något sådant förut, tog också kort som en tok på dem..ser ut som snöormar ibland och som bomullsvadd ibland.
  Ha nu en go fredagskväll. Här blir det goa räkor och så, På spåret och därefter Skavland.
  Kram Torprosen

  SvaraRadera
 4. Fin hund och fin skylt!

  SvaraRadera
 5. Välkommen in i bloggland....
  Härliga vinterbilder. Kul att se dessa i hela Sverige, för mig i norr är det vardagsmat vintertid. Hoppas ni njuter av dem nu när ljuset börjar återkomma.
  Lycka till och jag har lagt till mig som följare...
  Hälsningar till dig
  Carin

  SvaraRadera
 6. Hej igen! Jag tog mig friheten och la till din blogg, gillar namnet, i min blogglista. Annars är det ofta svårt att komma ihåg alla man vill kolla.
  Ha det så bra!
  Carin

  SvaraRadera
 7. Hej Agneta!
  Tack för de vänliga orden du lämnade i min blogg. Och jag min slarver jag glömde helt att skriva några rader till dig när jag var här sist, men trevligt var det och jag kommer klart att koma tillbaka.
  Så fin hon är Tingeling och dina fina fotomontage är bara så hörligt drömska.
  Fia

  SvaraRadera
 8. Hon kanske kan slicka ihjäl tjuvarna, eller se till att de kliar henne på magen tills de svimmar! ;0)

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta