I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

måndag 22 februari 2010

Award.


Fia med den fina bloggen http://ensaligrora-fia.blogspot.com/ har gett mig en award och det blev jag ju jätteglad och tacksam för. Väldans rart, stort, stort tack Fia! Fia hjälpte mig också att få ordning på avstånden i mina inlägg, vilket jag också är oerhört tacksam för.

Problemet är att jag ska nämna 7 saker om mig själv.......det finns just inte mycket att säga om mig......men jag skall försöka! Jag frågade min omedelbara omgivning. Den skrattade. Endast. Sen sa den: intelligent, klok, vacker och rik......och så skrattades det ännu mer.......men det var ju bara 4 saker, det.

Lite mer seriöst kanske det blir nå't i den här stilen:

1. Glad och positiv. Jag är nästan alltid glad och jag tror alltid att allting löser sig.
2. Engagerad. Jag har väldigt lätt att ryckas med.
3. Händig. Jag tycker nog det. Vet jag inte om jag kan något, så prövar jag, och på nå't vis går det mesta.
4. Energisk. På både gott och ont.
5. Nattmänniska. Utpräglad sådan. Påverkad av arv och miljö.
6. Gott omdöme. Det är inte jag som säger det, utan min omgivning. Är det så, så är det så klart bra!
7. Skogsmulle. Jag trivs allra bäst utomhus och gärna i skogen eller på sjön. Min bästa årstid är när svampar och bär kommer för då drar jag till skogs varenda dag, från morgon till kväll om jag har möjlighet.

Nu skickar jag denna Award vidare till Viveka på Humlebacken med den dynamiska bloggen http://humlebacken.blogg.se/. Det är en blogg man bara inte får missa.

Och så vill jag att Awarden skall gå även till Chatrine i Tromsö med sin fantastiskt inspirerande blogg http://www.chatrinesliving.com/.

7 kommentarer:

 1. Du glömde en egenskap: Humor, för det har du gott om!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Hej
  Om man läser om dig så verkar du vara en trevlig tjej.
  Vilka helt underbara snöblider du visar.
  Ha en bra vecka.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 3. Åh, vad roligt att få veta lite mer om dig!

  Jo tack, det var inga problem att bli köpgalen på auktionskompaniet - herregud, jag hoppade omkring här i vardagsrummet av både spänning och nervositet, haha! Det engelska bordet (det billigaste) är ett Butler's Tray enligt beskrivningen så klaffarna går att fälla upp och ner.

  Vi har beställt transport från Stockholm till Göteborg med Auktionskompaniet, de transporterar varor fram och tillbaka mellan sina auktionshus varje vecka. Sen bor mamma och pappa i Göteborg så de har lovat att åka och hämta borden på Auktionskompaniet när de kommer till Göteborg. Dessutom kommer de upp och hälsar på om två veckor så har vi tur kanske de kan få skruvat isär borden och tatt med dem upp då...! Måste erkänna att jag inte riktigt tänkte så långt när jag var mitt inne i budgivningen, det gick liksom upp för mig när jag stod där med två vunna budgivningar - "hur sjutton ska jag få hit borden nu då!?". Men precis som du ser jag positivt på allt - "det ordnar sig alltid" - så det löste sig den här gången också. :)

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Hej!
  vad kul att du har tittat in till mig! Jodå, du har helt rätt. Jag måste äta lite och ofta, 7 ggr/dag med en intervall om 2,5 timmar, start senast kl 7 om jag ska hinna äta allt innan jag vill krypa i säng! Men jag är aldrig hungrig och jag som är sockerberoende känner absolut inget sug alls efter sötsaker!!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 5. Heihei!
  Gratulerer med flott award!
  Å tusen, tusen takk for at du deler med meg! Det setter jeg stor pris på, og gleder meg!

  I dag har det vært så travelt, så jeg har ikke hatt tid å besøke bloggene før nå, og snart er det jo faktisk natta (igjen) Tiden flyr avgårde.

  Klem fra Chatrine:)

  SvaraRadera
 6. Men shit.. detta inlägg har jag missat, tack sötaste du.. Min bloglovin ska få en rejäl spark, blir så arg när den hoppar över...
  kram

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta