I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

söndag 19 juni 2011

Fast det blåser inte lika mycket idag!!!

regn

Agneta!

45 kommentarer:

  1. Neej det är ju skönt, men jag tycker det känns liiite fuktigt=)

    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  2. Nej det gör det inte. Faktiskt nästan helt stilla och lite ljusare på himlen.
    I fredags passerade jag på Stora Vägen till Lysekil och vinkade som en galning när jag passerade avfartsvägen hem till dig...såg du mig när jag vinkade???
    Stor Kram.

    SvaraRadera
  3. Wow!! Vilka pioner i förra inlägget!!

    På akuten på NÄL har jag också suttit många, långa timmar, men då var det inte jätteakut. Har även kommit in på stört en gång då det var lite mer brådis, så jag antar att de prioriterar så gott de kan. I morgon ska jag också till NÄL (planerat) och göra pricktest på dottern och sen tillbaka på torsdag för avläsning - pust!!

    Mvh
    Frida

    SvaraRadera
  4. Ser du var med kusinen på akuten och frestar mig med pioner och vet allt! Man får alltid se positivt på det här med vädret. T.ex. idag får jag mycket innejobb gjort tack vare mulet väder. det regnar i varje fall inte! Tack för att du är med i min utlottning! ♥

    SvaraRadera
  5. Det ser blött ut hos dig idag. Jag har gått och tänkt på dig hela eftermiddagen, jag har något jag vill fråga dig om och kanske kan du svara. Jag skickar ett mail senare idag.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Vi har också haft det blött på fm ,men i eftemiddag har solen tittat fram lite titt som tätt ;Läckra bilder du fick till /kram

    SvaraRadera
  7. Mindre blåsigt, men ser regnigt ut... Här är det mest gråväder och lite kyligt idag. Vi har bara fått några få regndroppar, och i går hade vi kanonväder på em/kvällen. Men det vill du kanske inte veta!

    Om man ska se positivt på att det är trist väder när man är ledig, så kan man få en del gjort inomhus, som annars inte skulle bli gjort när solen skiner.

    Sommarhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  8. Oj så mycket fint det fanns att kika ikapp mig på här hos dig!
    Vet att jag har sagt det förr men Bohuslän är nåt alldeles speciellt.
    Läste om din kusin, man kan verkligen undra vad som hänt med vår sjukvård... hoppas att det löser sig för henne!
    Kram Allis

    SvaraRadera
  9. Ser likadant ut som hemma hos mig. Lite lätt deprimerande...

    SvaraRadera
  10. Men blött är det ju helt klart. Här ösregnar det!!! Var ute med Akillez (hunden) och var genomblöt efter en 45 minuters promenad. Men faktiskt så tycker jag det var ríktigt skönt, ändå. Du jag har varit på ett riktigt stort hangarfartyg Eisenhover eller hur det nu hette för många år sen och det var riktigt häftigt vill jag lova. SÅ underbart att vara inne här på din blogg och läsa, ha en fin kväll/Gela

    SvaraRadera
  11. Nej, det blåser inte, men fy så det regnar här också! Det behövs visserligen, men himla trist när det pågår precis heeeeela långa dagen! KÄnns nästan som höst idag....usch!
    Dina bilder är verkligen talande!!!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  12. Här är det för tredje dagen idag växlande väder - "rätt som det regnar, så kommer det en skur", som min mamma brukade säga!
    Men växterna trivs...
    Må väl, kära vän!
    Kramar, Monica

    SvaraRadera
  13. Jösses, här sätter jag mig ner i soffan för att blogga lite. Bara alla dina inlägg och vackra bilder gör mig alldeles matt, men nu är jag ifatt. Jag får ju tacka så mycket för utmärkelsen från dig. Den kommer i dagarna hos mig.
    För att kommentera något av allt du lagt ut så kan jag säga att jag älskar humleblomster också. En så oansenlig men ändå så vacker liten skapelse...

    Kram på dig
    Maidi

    SvaraRadera
  14. Hihi, nä man får va tacksam för det lilla här i livet :)!
    Har faktiskt tagit mig runt på ytterligare loppisar i det här vädret, man får ju lov att säga att det är ett tappert folk :).

    Ha en mysig innesitterkväll, kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  15. Hihi... nä, det blåser inte, men det är nåt vått som har kommit ner från himlen hela dagen... så jag har tagit mig en tupplur efter lunch... passde bra tyckte jag. Jisses, så många vackra bilder du har bjudit på. Och din lista var kul läsning. Och så märker jag att din Leia verkar lika brydd över får som min lilla varg... lite smårädda kanske.
    Hulda

    SvaraRadera
  16. regn hos mig med idag. Fnissar då jag läser om din lilla hund och fåren, min Boysen är mycket fascinerad av dessa ting, dom låter och då gömmer han sig bakom matte, men så springer dom roligt och då har jag med en som hopparjämfota för oj vad kul det skulle vara att leka med dessa..vad det nu är för något,,medan min tre åriga hund sitter lugnt brevid och ser högfärdig ut, undrar om han tänker ja , jag trodde med de där ulltottarna var kul i min a unga dagar.

    Ha en go vecka rkam Monica

    SvaraRadera
  17. Näe...det gör det väl inte, om det är till nå´n tröst...pissväder...
    Vilket läckert kort på hunden, påminner om nå´n skräckfilm där man vred huvudet flera varv...fast jycken är ju förstås inte skräck, möjligen ett litet monster...
    Ha´en bra söndagskväll!!
    Kram

    SvaraRadera
  18. Ja det regnar och regnar och regnar...

    Nyss var det för torrt, och efter en dags regn är det för blött. Knepigt!

    Kram Marie

    SvaraRadera
  19. Hu det ser verkligen ut som busbasväder... Men pionerna var helt fantastiska i förra inlägget !
    Ha det Bra
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  20. Det blåser inte här heller men det e lite inne-mysväder. Regnskurarna avlöser varandra..

    Ha det fint!

    Kram/Veronica

    SvaraRadera
  21. Regn och rusk har placerat sig över Stockholm, så förhoppningsvis är ljuset hos er.

    SvaraRadera
  22. Här både regnar och blåser det. Det har blivit semesterväder tror jag ...

    SvaraRadera
  23. Det är likadant här... Värmande kram skickar jag...

    SvaraRadera
  24. Vi som fick så fint väder med oss hela dagen trots att det var mörka moln runt omkring.
    Har läst tillbaka i din blogg och beundrat alla vackra bilder. En sak som slog mig var det där med benet, min mamma hade nått liknande för många år sedan och det tog tid innan de förstod att det var sköldkörteln. Hon fick operera sig nån månad efter upptäckten och nu är hon frisk. Har de kollat det? Det är ju ganska enkelt annars för det görs ju med ett blodprov.
    Kram

    SvaraRadera
  25. Men det blåser här, och vräker ner.

    SvaraRadera
  26. Alltid något positivt i allt det blöta ;)

    SvaraRadera
  27. Det ser onekligen lite blött ut... Men den där eviga blåsten kan man ju bli mer än trött på. Vi har iallafall haft en skapligt fin kväll här. Men vi har monterat skåp...
    Kram!

    SvaraRadera
  28. Jag får inte fram nån bild :-( men jag kan tala om att det strilar ner här sedan eftermiddagen och tills imorgon har de lovat blåst och elände. Jag drar täcket över huvudet, nattikram!

    SvaraRadera
  29. Ingen blåst i Trosa heller idag. Alltid ngt att vara glad för :-)

    Ha det gott

    SvaraRadera
  30. Man får va glad för det lilla ;)
    Det ser verkligen blött ut.
    Kram Marie

    SvaraRadera
  31. Blåsten är irriterande, skönt när det avtar.
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  32. Inte roligt med blåst varje dag. Ni verkar då ha fått ordentligt med regn. I dag fick vi ett mycket efterlängtat regn men det var riktigt störtregn. Knappt så man ser att det finns potatisbänkar när jord sköljts ner i fårorna. Nu borde åtminstone blåbären klara sig. Ha en bra vecka.

    SvaraRadera
  33. Vilka superfina inslag jag missat här, bilden från myren är ju bara heeeelt amazing!!!! Hur stämningsfull som helst!!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  34. vilket ruskväder, men läckra foto!
    Ha det bra och hoppas ni får sol snart på västkusten!
    Ullis

    SvaraRadera
  35. Hav förtröstan Agneta..såg på väderprognosen att vi här uppe, efter 2 veckor med SOOOOL nu ska få moln, lite regn o kallare. Det i sin tur betyder (felar ALDRIG) att ni där nere får gott väder! Så håll till godo ;o)

    Klem Anna

    SvaraRadera
  36. Regniga men fina bilder ändå. Vi har det lite regnigt idag, men det gör inget. Lite blåst gör inget heller, det blåser bort myggen. Mygg är himla irriterande.

    Fast jag vill ha sol och 20 grader, vi har 13 nu dessa dagar, bara solen värmer. Det är lagom coh härligt. Vill ha. Vill ha. Nu.

    SvaraRadera
  37. Blåser inte... regnar inte... ingen sol... perfekt planteringsväder för idag ska Zetaväxterna få flytta till sina bon:)

    Må gott inomhus.
    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  38. Här regnar det till och från, gjort så hela helgen....Men vår gräsmatta mår nu prima, växer sig grön o frodig efter ha blivit gödad...:)
    Och "någons" bästa vän ( Hugo, självgående paddgräsklippare ) kämpar på, i ur och skur..:)

    KRAMAR till dig, Cia:)

    SvaraRadera
  39. Hej, vilka härliga rengbilder! kram Vivi

    SvaraRadera
  40. Ja vilket ruggigt väder det varit! Precis då åkte min pappa till Korsika, sicken tur;) Men nu är vädret bättre som tur är, min första sommarlovsdag eller semesterdag;) Ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  41. ujj vilket regnväder ni har...burr...Här är himlen grå så det blir väl regn här med tänker jag, nu vill vi ha lite sommarvärme eller hur!
    Vilken underbar pionbukett du plockat in!

    SvaraRadera
  42. Men idag har vi trist väder :( har regnat hela natten! Nu är det förvisso uppehåll men kallt!!
    Kramen på dig♥

    SvaraRadera
  43. MåndagsHej!
    Näe, du har inte drömt Agneta... vi hade bestämt oss för att flytta... men nåt hände när värmen återvände och vi kommit över den första chocken då Tottisen så hastigt lämnade oss... nån slags oro och förvirring över om vi tänkte rätt infann sig och efter att ha (igen) diskuterat fram och tillbaka bestämde vi oss för att ta en timeout över sommaren och se hur vi känner därefter... Just nu är det liv och russel på Elmåsen igen och lusten och inspirationen har återvänt så det känns bra just nu iaf :D
    Kram Allis

    SvaraRadera
  44. Hej Agneta !
    Det regnade tydligen i nästan hela landet vekar det som.
    Idag var det så gott som uppehåll.Jag fick inget regn på mig.
    Försökte publicera till fotobloggen en regnbild, men det var tji.Ingen täckning.Mobilen bara slockna.Får ta de fotona en annan regnvädersdag.

    Ha en skön kväll !

    Kram Mi

    SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta