I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

tisdag 19 oktober 2010

Bilder, inlägg & kommentarer.

datastrul-s_77311825
Precis så här är det!

Och jag har ingen aaaning om vad som hänt.

Men igår kväll så gav jag upp och gjorde om ett par av de tidigare inläggen och då verkar det som om bilderna på de två senaste av katastrofinläggen stannat kvar, jag vet ju så klart inte hur länge, men….

Det tråkiga är bara att kommentarerna försvann, men dom har jag kvar i blogger nånstans, skall försöka få in dom också igen.

Det är nog så att vissa, som jag t.ex. inte skall hålla på med datorer, det finns kanske något annat jag kan en aningens bättre. Förhoppningsvis! Fast ibland tvivlar jag……

Det var som när vi köpte en bil en gång och när vi skulle hämta den ville försäljaren ha en genomgång av den och dess finesser. Omgivningen kommenterade något, på ett som jag tyckte, ovanligt begåvat sätt…….då blev försäljaren tyst och sa, ta den här instruktionsboken och läs den noga när du kommer hem, lova mig det! Vi berättade detta för några vänner och då sa dom i sin tur att vissa ska nog inte ha bil!

Givetvis hade det varit bra om jag kunde skylla på något annat än mig själv, men……antagligen har jag väl kommit när någon knapp någonstans…….
Newest_Virus
Jag kämpar vidare!

Agneta!

17 kommentarer:

 1. Haha, där förgyllde du min morgon! Med den härliga virusbilden och med bilhistorien. Det är många saker man kommer på att man kanske inte borde ha:) Och i våra goda stunder får vi se dem som våra utmaningar i livet.
  Hoppas det ordnar sig med din trilskande dator och tack för din gulliga kommentar om vårt hus! Även den förgyllde dagen.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 2. Konstigt att bilderna bara försvinner och att allt blir så konstigt!
  Du frågade ju om min mall på min blogg och jag har i Malldesigner baserat bloggens utseende på Häftig AB coh sedan valt Awsome.
  Awsom finns i flera utförande men jag tror jag har den första.
  Stranékramar.

  SvaraRadera
 3. Mallen finns ju så klart i blogger.

  SvaraRadera
 4. Underbart roliga bilder och jag beundrar dig som verkar klara av att se det hela från en humoristisk sida... Kan ännu en gång varmt rekommendera att kontakta tjerna på Fixa din blogg. De är grymma, snabba och gratis:)
  Ha det gott och hoppas allt löser sig snart,
  Charlotta

  SvaraRadera
 5. Lider med dig. Det är så TRÅKIGT när inte datorerna fungerar som de ska. Har du ingen i omgivningen att be om hjälp?
  Jag ropar på min man eller mina tonåringar.
  Massor av kramar från Anne-Lie

  SvaraRadera
 6. Nej men så tråkigt, undrar vad det är för något du har i din dator. Hoppas dock det ordnar sig för dig. Härlig bild på slutet!/Kram Merja

  SvaraRadera
 7. Ja, jag kan bara säga, att jämfört med mig är du en riktig datanörd! Jag kan absolut ingenting, utom det rent praktiska när man gör ett inlägg!
  Skulle nånting krångla, lämnar jag direkt över till någon av döttrarna (som alla är datanördar...)!
  Jag hoppas verkligen, att du snart får ordning på det!
  Stora Lycka-till-kramar, Monica

  SvaraRadera
 8. Inte roligt när det krånglar, vet precis hur det är!

  Du skriver så underhållande o roligt jämnt....

  Må så gott!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 9. Hi, hi... vet hur det är :)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 10. Vad bökigt med datorstrul! Sånt ska liksom bara fungera i min lill värld... Hoppas det löser sig med alla kommentarer och bilder. Jag ser i alla fall fina bilder i det förra inlägget!

  kram louise

  SvaraRadera
 11. Eländes elände för dej! Själv förstår jag ingenting hur det kan gå så galet att bilderna bara försvinner!!

  Detta inlägg lyckades ju i alla fall! Hoppas det blir kvar också! Himla talande bilder du har här!
  Men jag håller med - ibland kan man verkligen bli galen på alla dessa tekniska saker...!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 12. Ja, man kan bli tokig på detta ställe ibland. Men jag tror att det fixar sig snart för dig.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 13. Jobbigt när datorer strular. Ja tack, massagen var HÄRLIG!

  SvaraRadera
 14. Nä nu tycker jag allvarligt synd om dig.
  Vad som än händer med min dator så langar jag bara över den till "gubben" och hittills har han lyckats med allt fast han hatar PC. Han själv har en Mac och där blir det aldrig nåt strul säger han.
  Omgivningen som finns i din närhet, kan inte han nåt om datorer heller? Bilar var han väl sisådär på vad jag förstår. Hihi

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 15. Detta med teknik är bar när det fungerar! Hoppas du fixar det... Kramis!

  SvaraRadera
 16. Oj oj vad händer? Jobbigt när det krånglar o man inte fattar varför,,,,äsch du är jätte duktig bara det att datorer ibland lever sitt eget liv...Kram hjälper dig gärna om jag kan..Susanne

  SvaraRadera
 17. Jävlar vad det är skit när det blir så här!!! Jag förstår att du är topp tunnor rasande. Det skulle finnas en jour som man kunde ringa till som kom hem och grejade datorn när det blev så här. En billig sådan för naturligtvis är det så att man får ringa dit gång på gång då man inte kan hålla fingarna i styr. Å jag har INTE en man som kan fixa ordning efter mig . Han är mer teknikbefriad än jag.
  Jag känner igen din bild till 100%.
  Hoppas att det ordnar sig för dig för jag gillar att läsa din blogg!!!

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta