I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

fredag 14 maj 2010

Denna dagen ett liv..........


Denna dag startar med ovanstående kortfattade och tydliga meddelande på dataskärmen.................fortsätter med en allergisk reaktion på båda armarna. Här har det lugnat ner sig lite!Och Tingeling fick i den allmänna röran äta människofrukost på golvet, vilket hon inte hade någonting emot alls!


Önskar att alla kamrater ute i etern haft en betydligt angenämare start på denna, årets väl största, klämdag!

Men det är ingen fara, allt är under kontroll.......här hetsar vi inte upp oss........................

13 kommentarer:

 1. det ser inte bra ut det där! hoppas du får rätsida både på datorn och armarna!
  hunden ser i alla fall ut att må rätt bra ;)
  här är det vanlig jobbdag idag, dessvärre...
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 2. Ibland får man känna på att man lever... Har oxå en helvetes-dag som heter duga så vi kan nog ta varandra i hand...
  Hoppas du kryar på dig, kram...

  SvaraRadera
 3. Va, åt Tingeling människofrukost? Vad åt du då...
  Skämt åsido, inte kul med allergi. Hoppas att du vet vad du är allergisk mot? Det finns ju bra mediciner, nu för tiden.
  Och datorn ska väl inte krångla nu igen! Den har ju nyss varit hos doktorn!
  Hoppas att det snart går över på dina armar!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 4. Nja, min dag började inte så bra. Hade tandläkarbesök inplanerat på fm. och skulle dra ut en visdomstand. Men det misslyckades. Tanden gick av, och tandläkaren gav upp. Han skickar en remiss vidare till spec.tandlk. Får en akuttid för operation. Så nu sitter jag här med tandvärk och kunde väl må bättre om man säger så. Tur det finns Alvedon.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 5. Usch då, inte roligt med en sådan allergisk reaktion!
  :)

  SvaraRadera
 6. Allergi är aldrig kul, hoppas du har några "braiga" tabletter. Har du några över så kan jag låna *ler* kanske hjälper mot feber också...:=)

  Min feber har äntligen gott ner!! Gott!! Är snart människa igen, om ett par dagar eller så.

  Min skärm blir precis likadan som din. Den började toka sig samma dag som datorn (eller vi) uppdaterade viruspogrammet. Borde ju inte ha något med det att göra, men vi har inte fått ordning på det än. Tröttsamt när tekniken strular.

  Du är nyfiken på vår tomt och jag kommer gladeligen att dela med mig av dessa bilder när allt med bygglovet är klart. Det är några bekanta som styckar av sin stora tomt och jag vill inte lägga ut kort på den förrän det står vårt namn på den och bygglovet har gått igenom. Men jag lovar, så fort det händer något så kommer det en masssa bilder!!

  Marika

  SvaraRadera
 7. Ja, usch det var ingen rolig början på dagen. Hoppas det har löst sig både med allergin och datorn. Din lilla Pippi är för söt och hon påminner mig så kopiöst mycket om min saknade Jasna. Grannarna trodde att Jasna hade bråck då hon också hade litet häng. Ha en riktigt skön helg!/Kram Merja

  SvaraRadera
 8. Men ... vad har du tryckt i dig för att få en sån där urtikaria??? Inte joggisen som Tingelipling fick göra slut på väl..? Hoppas du har något bra antihistaminpreparat hemma, så att det lugnade ner sig.

  Att datorn sätter igång och kör CHKDSK utan att man bett om det är inte särskilt lustigt. Tyder oftast på att något är på vajs. Själv blir jag bindgalen på mitt virusprogram, som tar så inibombens mycket kräm när det ska "köras i bakgrunden". Bah! Snicksnack. Ingen bakgrundskörning alls, ska jag berätta. Det tar all kraft min gamla ångdator har :o(

  SvaraRadera
 9. Men usch vilken start på dagen... Du verkar dock ha humöret på topp i alla fall:)

  Önskar dig en trevlig fredag!

  kramiz aka

  SvaraRadera
 10. Usch, så trist! Både datorknep och allerig på en gång! Hoppas att allt löser sej till det bästa!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 11. Usch då. Jag har en superbra smörja köpt i turkiet som hjälper MOT ALLA allergiska utslag, ska jag skicka lite i en provburk? Du vet vad jag har sysslat med idag...*visslar* men nu är vi på stugan :-) Finsk korv, vin och choklad, eld i öppna spisen och spegelblankt hav! Vi har haft 23 grader varmt idag :-)) Kram på dig vännen!

  SvaraRadera
 12. Hoppas att reaktionen på armarna har lagt sig, blå skärmen ser inte allt för allvarlig ut, hur gick det sedan?

  SvaraRadera
 13. Vissa dagar undrar man ju varför man klev upp ur sängen överhuvud taget. Men Tingeling såg rätt nöjd ut i alla fall!

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta