I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

tisdag 6 april 2010

Hamburgermaskinen.

Hej igen!

Egentligen är det väl ingenting att förstå med den här bilden....det är väl bara att jag tycker katten ser så himla förnärmad och arg ut för att inte husse har något gott kött eller köttfärs (hamburgare, då) som skall grillas så att man (katten) kunde få sig ett stycke.

Våra katter kommer alltid rusande när det vankas kött/köttfärs och grillning........denna katts husse har ju inte ens en stekspade i handen......asch, det är väl det att jag tycker katten ser så förfärligt arg och sträng ut!


Bild från www.icanhascheezburger.com

10 kommentarer:

 1. Hjärnsläpp ... Totalt! Tog säkert >30 sekunder innan jag hajade ...

  SvaraRadera
 2. Blev lite fundersam över bilden...?:):)
  Ska jag "lossas" att jag fattar för att inte framstå som en id--t...:):)Eller ska jag helt enkelt erkänna ,att nu hänger jag inte med ?:):).....Kör på det sista...hi,hi, och jag är nog intelligensbefriad.:):)

  Kramar Cia:)

  SvaraRadera
 3. :O ?? Nej jag fattar inte heller...Vad missar jag?

  SvaraRadera
 4. HEJ DU I SNÄCKSKALSDALEN!
  Så vackert!Snäckskalsdalen?Bor du där?Heter det så?Härligt att du också är Bohuslänning,jag är det till hälften.Har bott här halva mitt liv.Annars i rötterna Jämte!
  Tack för att du hittade mig och för berömmet för Korsstygnsarkivet,jag är korsstygnstokig och letar ständigt nya motiv.Kul ocm vi kan inspirera! !Det är ju så roligt härligt och få beröm..........!Och så har vi härliga Zara som gemensam bloggvän!Jag älskar hennes foton och hennes fina inlägg!
  Dina foton är också fina!Trollhassel hade jag också när jag hade trädgård..........!Härligt att se hur det spirar i din trädgård!!Våren är på gång.....!
  Då säger jag hejdå och så hörs vi igen.

  Kramar Kajsa

  SvaraRadera
 5. Förstår din tanke bakom bilden :)Hoppas inte jag "grejade" till att med min kommentar:)?

  Jag har varit o handlat krukor idag och mina
  tankar har nog stannat kvar ibland alla fina utekrus, alldeles vimmelkantig!:):)
  Kram Cia:)

  SvaraRadera
 6. Sidan du hittat bilden på är ju en guldgruva med roliga bilder och passande "textrader". Där kan man bli sittande länge! :D

  SvaraRadera
 7. Aha, so you know about icanhascheezburger.com! It's one of my favourite silly sites - hours of fun.

  SvaraRadera
 8. Äntligen "vågar jag kommentera detta inlägg! Tack för förklaringen! Jag fattade inget först...
  Ja, ja! det är väl åldern...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 9. Ja blicken hos katten säger mycket!

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta