I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

söndag 30 november 2014

INGEN INTERNETANSLUTNING.

Ingen internetanslutning!!!
Där var den - ljusslingan! Den låg i lådan för just adventssaker som jag så välorganisatoriskt inrättade efter förra julen!
Minnet är kort men gott ibland.
Första advent idag och vi har sol!!!

Och ingen internetanslutning - det är dom gångerna jag vill tillbaka till tätbebyggelsen....vi får den inte tillbaka förrän tidigast 3 dec på kvällen!

Det här skriver jag på mobilen och det är absolut inget för mig, där brister tålamodet, jag menar, sitta här och pilla på det småttiga i en mobil - nix!

Igår var det en kanonkväll. Vi var och lyssnade på Johan Rheborg - En standupföreställning.

Recension: kunde inte varit bättre eller roligare! Han pratade nonstop i 90 minuter och det kändes som en kvart!

Nu ska ljusslingan sättas upp!

Trevlig advent och nu vet vi att det blir lite tyst från mig ett par, tre dagar!

Agneta!
20 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när man hittar grejorna! För mej har det varit lite si och så, eftersom jag flyttat så ofta de senaste åren - då blir det en del rotation på prylarna! En och annan ljusslinga är alltid fint så här i mörkret! Vi hade också sol idag, men din bild ser ut som om det är fortfarande är sommar! Åh, så härligt!

  Ha en fortsatt fin adventssöndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Tur i alla fall att det blir lite ljus i mörkret!
  Finas mammis

  SvaraRadera
 3. Det var väl en trevlig kväll, och huvudsaken var ju att
  Du fick igång ljusslingan. Man kan ju minte komma ihåg allt, eller hur?

  SvaraRadera
 4. dat gaat weer gezellig worden.

  SvaraRadera
 5. Konstigt nog har man klart för sig var man lagt saker, och ändå hittar man det inte. Och sedan ligger det där ändå. Ibland tycker jag att jag ägnar en väldigt stor del av min tid till att leta. Det är skönt att man tänkt rätt från början, men...
  Tredje december är ju inte långt borta så det klarar du nog. Och vi med.

  SvaraRadera
 6. Aha! Jag undrade lite, varför det var så tyst från dig! Ingen internetanslutning - det är en smärre katastrof!!!
  K startade om vår rauter igår och då tappade vi anslutningen i över en timme; jag höll på att bli galen...
  Man kunde inte ens spela på paddan. Och mobilen spelar jag aldrig på...

  Fin bild med Leia i vårsolens glans höll jag på att säga! Men det ser nästan ut som vårsol.

  Härligt att få skratta så där som man gör på sådana föreställningar!
  Ha en fortsatt fin 1:a advent, vi hörs!
  Kram, kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Så bra att slingan slingrade sig fram! Att blogga på mobilen tycker jag funkar, men att läsa hos andra är besvärligt!

  SvaraRadera
 8. Vad jobbigt utan internet, tur att du i alla fall har telefonen! Det har inte jag. Letade efter en tomteluva inför jul och hittade den bland maskeradkläderna. Och hur tänkte jag när jag la den där???Fortsatt trevlig advent!

  SvaraRadera
 9. Jag brukar också strukturera saker och placera dem logiskt - sedan är de nästan omöjliga att hitta.

  SvaraRadera
 10. Jamen vilket elände! Men du har ändå haft tålamod att få till en blogg! Jag gav ju upp att surfa på nätet på mobilen helt, dessutom käkade det täckning som jag behövde för att kunna ringa. Men inte blev det bättre när jag bytte till en gammaldags mobil som går på gamla nätet som ska vara så bra för ingen längre använder det och då finns där mycket kapacitet. Pyttsan...
  Du har längre sträcka än jag att gå till bussen, jag behöver bara gå till centrum ca 1 dryg kilometer. Värst är att det inte är upplyst så pannlampa är ett måste, annars snubblar jag ihjäl mig på alla gropar i grusvägen.
  Ja du, jag förstår läkaren som kliade sig i huvudet och undrade varför du skulle åka ända dit! Det är ju helt obegripligt och ologiskt! Stånga sig blodig, det får man sannerligen göra...
  Kramiz

  SvaraRadera
 11. Ja det är trist att vara utan internet.. Det blir till att pynta och ha dig dessa dagar istället för att sitta vid datorn. Det märks att landet är långt. Här har vi vitt och ca -10 grader.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Vilket härligt solsken ni har!!! Ja, så är det att bo på landet. Inte säkert att allt fungerar, men jag föredrar det ändå!
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 13. Härlig bild på klipporna och hunden :)
  Hoppas du snart har internet igen, det är lite tomt utan

  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 14. Hahaha... känner igen det där när man inte hittar grejerna ;)
  Hoppas att ni får tillbaka internet snart... inget vidare att vara utan det! Det är dom gångerna man mest behöver de..

  Ha en fin fin första adventsvecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 15. Vilken go bild på vovsingen. Svårt att vara utan uppkoppling. Hoppas det löser sig.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 16. God eftermiddag!
  Så bra att du hittade slingan!
  Men du, har det gått troll i detta med er anslutning?? Hopplöst att det inte fungerar! Förstår att det är pilligt med mobilen, jag har ju funderat ibland på att blogga från den. Men inte gjort det.
  Ha nu en fortsatt mysig kväll, och jag hoppas att andra sprutan gav effekt!! Kram Annika

  SvaraRadera
 17. Hoppas du haft en härlig adventshelg Agneta. 😃Verkar som om solen tänker skina på oss i veckan också och det är ju härligt! Njut några dagar av att slippa vara uppkopplad, det är rätt skönt ibland,🌸
  Kram Milla

  SvaraRadera
 18. Vad soligt och fint du har det. Vi har vitt ute nu, men bara någon cm snö och 1 minusgrad. Skönt att trista och mörka november är över. Allt blir så mycket ljusare med snö och alla utebelysningar och stjärnor och stakar i fönstren.Idag har jag varit på utvärdering av träningen och det kändes bra, att slippa åka på träning 2 ggr i veckan. Har även varit och vaccinerat mej mot lunginflammation och har ont i armen nu.
  Önskar den en skön adventsvecka.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 19. Hej!

  Förstår att du blir irriterad på att inte ha internet, man blir ju lite smått galen när det inte fungerar, kan inte betala fakturor, blogga m.m. Tänk så det har blivit!
  Ja, att sitta chknappra på mobilen är jättejobbigt! Har i nästan 1 års tid inte kunnat kommentera här på bloggen, utan bara från mobilen, så plottrigt och jobbigt, man slår ju fel bokstäver HELA tiden. Annars så har jag tyckt att det varit så roligt att sitta med datorn och läsa lite bloggar och kanske skriva en liten kommentar, men nu har det varit jättejobbigt! MEN, för 1 vecka sedan fick jag hjälp med detta av en data kunnig vän, och nu kan jag kommentera här från datorn igen, så skönt.
  Är så väldigt glad för den hjälpen!

  Hoppas du snart får tillbaka internet.

  Kramar Anncathrine

  SvaraRadera
 20. Åh... det finns inget mer frustrerande än dåligt internet! Har själv haft problem på slutet å tålamodet tryter snabbt här också ska jag säga:)

  hälsningar från www.scottismoments.com

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta