Det var några stycken som var intresserade av receptet på brödet jag bakade häromdagen. Så här kommer det.
Det kommer från Anna Bergenströms oslagbart fantastiska kokbok Annas mat och är kopierat rakt av därifrån.
Det är så lätt att baka det och man slipper momentet med knådning. Dessutom går det alldeles utmärkt med en vanligt elvisp med degkrokar vilket innebär att man inte behöver storstäda köket efteråt (i alla fall om man är som jag som stökar ner nåt förfärligt).
Agneta!
Mums vad gott! Det får vi ta och prova, men den här veckan är det tabu med bröd, potatis, pasta och ris.
SvaraRaderaOj och vilken flit här i Snäckskalsdalen. Pläden blir säkert jättemysig och spetsen är bedårande!
Kram Ingela
Jag skulle inte kunna jobba på bageri: nybakt bröd och kanelbullar ... min dröm!
SvaraRaderaDom här bullarna har jag bakat massor av gånger, sedan du först visade receptet! Det är inte lönt att försöka med några andra, när man har smakat dessa...
SvaraRaderaJag tar 2,5 dl grahamsmjöl och 10 dl vetemjöl, så inbillar jag mig att dom blir liiitet nyttigare...
Urgoda och lätta att baka, är dom!
Kramar, M/N
Verkar vara nåt för mej. Kollade i min Annas mat men det är nog en reviderad upplaga du har. Ska minsann prova nästa bakdag.
SvaraRaderaMå så bra.
Kram Eva-Mari
TACK för receptet. Skall absolut pröva detta.
SvaraRaderaKram!
Det där ska jag nog ta och pröva på i veckan!
SvaraRaderaKram Kicki
Men å vad trevligt!!!
SvaraRaderaHärligt!!!! Tackar!
SvaraRaderaHa en mysig kväll.
Kram Agnetha
Det var ett väldans smidigt recept tack!
SvaraRaderaKram
Tack snälla! Kram
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaMmm...nybakat bröd, finns inget bättre! Det receptet skall jag pröva!
Här lyser flitens lampa förövrigt, virkar, knypplar och ja, när hinner du göra allt vackert!?
Må gott1 /Bea
Men va sjutton...jag har ju den boken! Tack för att Du inspireade mig. Nu ska detta bröd bakas.
SvaraRaderaKram Åsa.
Tack snälla, för receptet!!!
SvaraRaderaHa en fortsatt skön kväll!!!
Kram Annika
Sköter om min själ genom att besöka din blogg, tack!
SvaraRaderaMmm, vad gott och den där boken har jag ju så jag får allt ta och testa det receptet. Tack för tipset! :)
SvaraRaderaHa en fin vecka!
Kram Lotta
Vilken tur att jag just ätit middag! Men en vacker dag, nä, en mulen dag, då ska jag baka! Efter ditt/Annas recept. Mums.
SvaraRaderaKram från Törnrosa
Det låter härligt gott. Nu får jag baka bröd också. Det blir säkert fler "regndagar" här med så då så!!
SvaraRaderaTack för tipset o många VÅRkramar
Ninne
Jag såg att någon här har den boken och minsann..jag har med den...man vet inte vad man har i skåpen...köpte en brödbakarbok på rean...så nu är det väl att sätta igång dådå....och det är ju alltid så uppskattat.... Kramen Lisbeth
SvaraRaderaMums så gott det låter det måste jag jag helt enkelt prova för jag älskar att baka bröd och bullar, ja allt gillar jag att baka.
SvaraRaderaKram från Anna
Glömde...
SvaraRaderaJo Alvin fick sitt första ep anfall i april förra året och detta är det tredje sen dess, det är verkligen ingen höjdare och man känner sig maklös och det är jobbigt och se är det sker.
Krma Anna
Tack för receptet, det både ser gott ut och låter smidigt att baka. Ska absolut testa!
SvaraRaderaSå underbart fina dina torkade pioner är!!! Att de kunde behålla färgen så bra hade jag ingen aning om. Härligt :-)
Ha det gott. Kram, Ingela
Tack för receptet - det måste testas.
SvaraRaderaKram
Har nu suttit och läst inne hos Dig! oj,oj vad du är duktig på mycket! Nu får jag allt lyfta på min sommarhatt för Snäckskalsdalens Agneta!
SvaraRaderakram kram och vink från mig.