I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

måndag 6 december 2010

Vackert & elavbrott.

Bild037
Min skuldra blev inte bra med “rörelser” som sjukgymnasten lärde mig, den blev ondare. Då kom hon på att vi gör akupunktur – och det verkade göra susen. Och idag var det dags för akupunkturomgång nr 2 och när jag åkte iväg var det så fantastiskt vackert ute. En dimma kom in från havet och låg som en slöja över marken och det var kallt, –11.
Bild036

ElectricalCartoon
Och i morgon har elverket utlovat elavbrott nästan hela dagen. Det är säkert inget komplicerat………
78-80MGB1x1
…..man ser ganska tydligt att det bara är ett litet, litet fel, eller hur…? Så imorgon blir det inget bloggläsande eller bloggskrivande! Först skrev jag här att jag får baka pepparkakor i morgon istället, men så kom jag på att det går ju inte……inte alls……..jag får göra något i fotogenlampans sken i stället……

Vi ses och hörs!

Agneta!

13 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt! Kura ner dig under en tjock filt och läs en bra bok i fotogenlampans sken.

  SvaraRadera
 2. Det har varit jättevackert ute idag med sol o allt. Kallt blev det här ungerfär samtidigt som solen försvann ner. Ingen ström...hoppas det blir en varm och solig dag i morgon då men å andra sidan syntes det ju jättetydligt på kopplingsschemat att det var ett enkelt fel att rätta till ;D
  Kramar från snöiga Strané.

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att det är ett enkelt fel om ni har elvärme och får lika kallt i morgon. Kan annars behöva mer än en filt tror jag.
  Varm kram att nyttjas i morgon från Mimmi.

  SvaraRadera
 4. Brr! Elavbrott mitt i vintern! Tänd mycket ljus!

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder och såå härligt det låter med skenet av en fotogenlampa, kan ju bli hur mysigt som helst ;)

  Kraaamiz aka

  SvaraRadera
 6. Kära vän, vad man är beroende av el...och vatten. När vi får strömavbrott, får vi inget vatten heller för pumpen drivs ju med ström. Här ute på landet blir vi av med strömmen lite då och då, värst är ju mitt i smällkalla vintern eftersom vi har direktel. Därför har vi satt in en täljstenskamin, för att få värme åtminstone. Men mysigt är det, med fotogenlampor, stearinljus och ett Trangiakök, brukar vi klara oss bra. Spelar spel och läser högt för varandra.

  Fantastiska bilder!

  Ha det fint och må så gott!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 7. Du får helt enkelt ta det lugnt i morgon. Sätt dig i soffan och läs en bra bok, om vädret tillåter kan du vara ute. Hoppas det inte blir för kallt inomhus, har du någon kamin att elda i?
  Kram!"

  SvaraRadera
 8. Hoppas det inte blir så kallt ute i morgon då, men iofs är ju det en bra ursäkt att kura under filten.
  Magiskt vackra bilder :)

  SvaraRadera
 9. Aj, aj, hoppas att din skuldra blir bättre!
  El-felet måste ligga på 74, absolut!
  Lev väl, så hörs vi!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 10. Ja du, här går "flitens" lampa på högvarv....ugnen, du vet...den drar el som bara den. Så troligen får även jag sitta i skenet av en fotogenlampa i morgon.....*fniss*....
  Allt på bilderna har jag inte gjort i dag! Men mycket!
  Må väl & var rädd om Dig! Kram

  SvaraRadera
 11. Hej! Du får väl sno i dig i en varm filt och tända värmeljus och sitta och mysa i morron. Hoppas att du blir bättre i skuldran.
  Så fina vinterbilder du tagit.
  Ha det gott.
  Kram Birgittar

  SvaraRadera
 12. Såna gånger får man bara gosa och rå om sig själv!

  SvaraRadera
 13. Missat så många vackra bilder under min bortavaro,kram Nette

  SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta